WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Assendelft

Het bruggetje, de sloot en de kastanjeboom met daarachter een Zaans huisje, het deed de harten van Carolien en Martijn sneller kloppen. En zo werden ze dertien jaar geleden trotse eigenaren van deze Zaanse woning in Assendelft. Maar het interieur? Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Stylist Frans komt als geroepen!

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 5 seizoen 14

Zaanse woning

Dertien jaar geleden werden Carolien en Martijn op slag verliefd op een Zaanse woning in Assendelft. Het is een prachtige, karakteristieke woning, maar met één ding wil het nog niet lukken: het interieur. Samen komen ze er niet uit, omdat de woonwensen van het stel nogal uit elkaar liggen. Martijn houdt van een verrassend interieur met veel kleur, terwijl Carolien liever gaat voor brocante spullen en lichte, rustige tinten.

Spelen en wonen in de woonkamer

Ze hebben zelf een aanbouw en een keuken laten plaatsen, maar de juiste sfeer waar ze allebei blij van worden, krijgen ze er maar niet in. Ook worden de ruimtes niet optimaal benut. Het huis heeft een kleine bovenverdieping, waardoor het leven van het gezin zich voornamelijk beneden afspeelt. Door middel van een zelfgemaakte, steigerhouten wand, is een speelhoek gecreëerd. Maar ook de was slingert vaak rond in de woonkamer. Het is hoog tijd voor een volwassen interieur met lef waarin ook de kinderen een eigen plekje krijgen.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Frans? Kijk mee naar de vijfde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 21 maart om 18:55 op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis