WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Zoetermeer

Anderhalf jaar geleden kochten Stefan en Lindie hun eerste koophuis in Zoetermeer. Ze zijn heel blij met de grote woonkamer. Maar tegelijkertijd is dat ook het probleem. Door hun uiteenlopende woonsmaken – zij houdt van kleur, hij van industrieel – lukt het ze niet om er een gezellige ruimte van te maken. Gelukkig kan stylist Eva ze daarbij helpen.

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 12 aflevering 3 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Eva van de Ven
vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 4 seizoen 14 | Eva in Zoetermeer

Eerste koophuis

Stefan en Lindie zijn ruim vijf jaar samen en kochten anderhalf jaar geleden hun eerste koophuis in Zoetermeer. Nadat ze de sleutels hadden ontvangen, konden ze niet wachten om de woning in te richten. Maar al snel liepen ze tegen een probleem aan; hun woonsmaken liggen nogal uiteen. Lindie houdt van kleur, zachte stoffen en ronde vormen, terwijl Stefan liever voor grove industriële elementen, strakke vormen en hout gaat. Omdat ze niet tot compromis konden komen, hebben ze de oude meubels van hun vorige woning in het huis gezet.

Zwarte keuken

Het stel is heel blij met de grote woonkamer. Maar tegelijkertijd is dat ook het probleem. Het lukt ze niet om er een gezellige ruimte van te maken. Lindie heeft de muur in de woonkamer donkerblauw geschilderd, maar Stefan moest daar nogal aan wennen. Omdat ze de bank liever niet tegen de muur aan wilden zetten, heeft Stefan daarnaast een soort houten vensterbank op maat gemaakt om er toch iets gezelligs op te kunnen zetten. Vooral de keuken heeft een opknapbeurt nodig. De zwarte verf begint van de keukenkastjes af te bladderen.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Eva? Kijk mee naar de vierde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 14 maart om 18:55 op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis