WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Amsterdam

Als collega’s en partners zitten Margriet en Piet Jan meestal op één lijn, maar niet als het om het interieur van hun appartement in Amsterdam-Zuid gaat. Margriet houdt van wit en pastel, terwijl Piet Jan liever voor oker- en grijstinten gaat. Waar ze het wel over eens zijn, is dat ze graag een yoga- en meditatieplek in huis willen creëren. Daar gaat stylist Marianne ze bij helpen. 

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 14 | sneak peek Marianne in Amsterdam

Op één lijn

Ruim veertien jaar wonen Margriet en Piet Jan in een authentiek appartement in Amsterdam. In de afgelopen jaren in hun leven flink veranderd. Na jarenlang een druk werkend leven te hebben geleid, besloten ze het roer om te gooien. Margriet deed een yogaopleiding en inmiddels zijn ze samen trotse eigenaren van twee yogascholen in Amsterdam. Als collega’s en partners zitten Margriet en Piet Jan vaak op één lijn, maar niet als het om het interieur van hun appartement gaat. Margriet houdt van wit en pastel, terwijl Piet Jan liever voor oker- en grijstinten gaat.

Verbindende factor

Over één ding zijn Margriet en Piet Jan het wel eens: ze willen graag een meditatie- en yogaplek in huis creëren. Yoga is de verbindende factor tussen de twee, allebei hebben ze het nodig om volledig tot rust te kunnen komen. Maar dat lukt nog niet in dit huidige interieur. Margriet vindt het een bij elkaar geraapt zooitje. Van de rode bank tot oude rode stoelen, de woning staat nu veel te vol met spullen. Ze willen hun verzameling graag op een mooie manier uitstallen, zonder dat het rommelig oogt.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Marianne? Kijk mee naar de derde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 7 maart om 18:55 op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis