WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Gorinchem

De een houdt van een kleurrijke mediterrane sfeer, terwijl de ander het liefst in een stoer huis woont. Als middenweg kozen Wannes en Borinda voor een neutrale landelijke look in hun twee-onder-een-kapwoning. En daarmee is niemand blij. Tijd voor verandering! Aan stylist Fietje de uitdaging om hun uiteenlopende woonsmaken met elkaar te verbinden tot een mooi en verrassend geheel.

vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 2 seizoen 14 | stylist Fietje in Gorinchem
vtwonen weer verliefd op je huis | stylist Fietje Bruijn

Landelijke inrichting

Wannes en Borinda wonen al zes jaar met veel plezier in hun twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning. Ze waren op slag verliefd op de grote tuin, het weidse uitzicht en de lichte ruimte. Maar het interieur? Dat oogt landelijk, terwijl ze daar eigenlijk allebei niet van houden. Borinda waant zich liever in een mediterrane inrichting met veel kleur. Alle muren zijn nu wit. Ze zou graag kleur aanbrengen en meer warmte en eenheid creëren. Haar houten leren schommelstoel moet sowieso een plek krijgen in het nieuwe interieur. Wannes daarentegen geeft minder om kleur. Hij woont het liefst in een stoer huis met staal, roest en leer op de muur. De ramshoorn boven op de kast wil hij graag terugzien in het nieuwe interieur.

Ruimtegebrek

Hun smaakverschil is niet het enige probleem. De zithoek is ook erg klein. Met drie dochters in huis is de woonkamer al snel te vol. Het gezin wil zich graag kunnen afzonderen of lekker borrelen met vrienden maar dat is nu niet mogelijk. 

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Fietje? Kijk mee naar de tweede aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 28 februari om 19:30 op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis