WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Uithoorn

Een gebrek aan opbergruimte, veel lichtinval en twee totaal verschillende woonsmaken: Deborah en David wonen in een leuke woning in Uithoorn, maar met de inrichting wil het niet lukken. Zij houdt van Scandinavisch, terwijl hij liever voor strak en modern gaat. Gelukkig zit stylist Eva vol creatieve ideeën.

weer verliefd op je huis aflevering 7 seizoen 13 Eva in Uithoorn

Het perfecte huis

Deborah en David kochten twaalf jaar geleden een drive-in woning in Uithoorn. Ze wonen er met hun twee jonge kinderen, Jasmijn en Lucas. Ze zijn niet altijd even blij geweest met het huis en bleven altijd andere huizen bezichtigen, hopend dat ze het perfecte huis zouden vinden. Na een flink aantal jaren beginnen ze het huis nu meer te waarderen. Wél willen ze weer verliefd worden op hun huis, maar dat is nog best lastig met de uiteenlopende woonsmaken van David en Deborah. Deborah heeft een voorkeur voor Scandinavisch: rust, eenheid en pastellen. Ze is gek op natuurlijke materialen, het buitengevoel en accessoires, en houdt enorm van symmetrie. David daarentegen houdt van modern, strak, zwart en hoogglans wit. Áls er dan kleur toegepast mag worden, mag dat met één felgekleurd statement.

Praktische opbergruimte

Het ontbreekt in huis daarnaast aan praktische opbergruimte. De woning heeft veel lichtinval en omdat er voor de deur een nieuwe wijk wordt gebouwd, hebben ze straks ook meer inkijk. David kijkt al twintig jaar naar deze vloer en ook de verlichting is niet ideaal: het is vooral functioneel, maar niet sfeervol. De witte muren zijn saai, maar gaan daar ‘steenstrips’ op voor David of kleur voor Deborah? De muur waar wel kleur op zit, namelijk grijs-roze behang, vindt David echt niet kunnen.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Eva? Kijk mee naar de zevende aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 1 november om 19:30 uur op SBS 6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis