WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Hoofddorp

Leonie en Emil zijn al veertien jaar samen en wonen sinds dertien jaar in hun droomhuis in Hoofddorp, maar met de inrichting wil het nog steeds niet lukken. De inrichting is rommelig, de woonkamer te groot en hun smaken liggen te ver uit elkaar. Kortom: de creatieve handen van stylist Marianne Luning zijn meer dan welkom.

Let op: vanaf zondag 11 oktober begint ons programma om 19:30 uur op SBS 6.

Een rariteitenkabinet 

Leonie en Emil hebben elkaar veertien jaar geleden leren kennen in een antiekwinkeltje in Haarlem. Het was liefde op het eerste gezicht. Emil woonde al een tijdje in dit huis, Leonie is later bij hem ingetrokken. Niet alleen door de nog thuiswonende zoon van Emil, Luc, en hun twee katten Sam en Moos, is het huis vol. Ook door alle gekke verzamelingen van Emil is het onrustig in huis. Ze noemen hun inrichting ook wel een rariteitenkabinet. Ze zijn heel blij met de ruimte en de tuin, maar willen graag meer rust, overzicht en gezelligheid in huis. Een fijne thuiswerkplek is in deze periode ook niet overbodig.

Bijzondere items

Van Leonie mag het interieur een stuk lichter, maar Emil houdt juist van een donker interieur. Wat hun smaken daarentegen wél verbindt, is dat ze allebei van bijzondere items houden. Leonie struint graag kringloop- en vintagewinkels af op zoek naar curiosa. Emil heeft één eis: het mag vooral niet standaard zijn. Laat dat maar aan stylist Marianne Luning over! 

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Marianne? Kijk mee naar de vierde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 11 oktober om 19:30 uur op SBS 6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Lees hier alles over vtwonen stylist Marianne Luning.

nog meer: Weer verliefd op je huis