WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Liza in Winkel

Toen Laura vier jaar geleden bij Gert-Jan introk, besloten ze hun woning compleet op te knappen, maar nog steeds lopen ze tegen één groot probleem aan: de woonkamer. Qua indeling en smaken komen ze er samen er totaal niet uit. Gelukkig zit stylist Liza Wassenaar vol creatieve woonideeën. Vanaf zondag 4 oktober zul je haar voor het eerst op tv zien.

vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 13 aflevering 1
vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 13 aflevering 1

Zij houdt van groen en planten, hij van strak en industrieel

Gert-Jan woont al meer dan twintig jaar in dit huis in Winkel en Laura is vier jaar geleden bij hem ingetrokken. Sindsdien zijn ze de woning van boven naar beneden aan het opknappen. En daar lopen ze nog steeds tegen het grootste probleem aan: de woonkamer. Qua indeling en smaak komen ze er totaal niet uit. Als het aan Laura ligt wordt alles groen. Maar Gert-Jan? Die woont liever in een industrieel, stoer huis met veel staal en grof hout. De indeling mag als het aan hem ligt lekker praktisch ingericht worden, met een grote kast, genoeg opbergruimte, een lekkere loungebank en grove meubels.

Op zoek naar de perfecte kamerindeling

Naast hun smaakverschil, is de indeling van de woonkamer ook wel een dingetje. Er zit een open trap in de kamer, dus er gaat veel warmte en geluid naar de bovenverdieping. Daarnaast zit er aan de voorkant een erker, die volgens Laura momenteel niet goed benut wordt. Ook storen ze zich enorm aan de rommelige bijkeuken waar je vanaf de woonkamer en de keuken inkijkt. Genoeg woonproblemen dus, waar een oplossing voor gezocht moet worden. Laat dat maar aan stylist Liza Wassenaar over!

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Liza? Kijk mee naar de derde aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 4 oktober om 19:00 uur op SBS 6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Lees hier alles over vtwonen stylist Liza Wassenaar.

Portret Liza: Eijerkamp

nog meer: Weer verliefd op je huis