WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Schiebroek

Winnie en Arno wonen samen met hun twee kinderen Bibi (15) en Novi (12) twaalf jaar in een nieuwbouwwoning in Schiebroek. Toch heeft het interieur de afgelopen tijd compleet stilgestaan. Stylist Frans gaat voor het gezin aan de slag. Bekijk hier een sneak peek.

vtwonen weer verliefd op je huis - stylist Frans
vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 13 aflevering 2

Uiteenlopende woonsmaken

Winnie en Arno zijn 24 jaar samen. Na zes jaar in het zonovergoten Nice te hebben gewoond, wonen ze nu alweer twaalf jaar samen met hun kinderen Bibi (15) en Novi (12) in een nieuwbouwwoning in Schiebroek. Daar wonen ze met veel plezier, maar het interieur? Daar worden ze het maar niet over eens. Hun woonsmaken lopen nogal uiteen. Zij houdt van gezelligheid en rommeltjes, terwijl hij liever voor basic gaat. Bovendien durven ze allebei geen knopen door te hakken en verschillen ze van mening, bijvoorbeeld over de zit- en eethoek. Winnie is ‘team eethoek’, want ze vindt het heerlijk om uitgebreid te kunnen natafelen aan de eettafel. Arno daarentegen zou het heel fijn vinden om een grotere zithoek te hebben waar je je kan terugtrekken. Genoeg woondilemma’s, dus tijd om de hulp van stylist Frans in te schakelen.

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Frans? Kijk mee naar de tweede aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 27 september om 19:00 uur op SBS 6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis