WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Rotterdam

Esther en Raymond werden op slag verliefd op dit prachtige herenhuis in Rotterdam. Toch krijgen ze het niet voor elkaar het huis gezellig in te richten. In alweer de laatste aflevering van dit seizoen schiet stylist Marianne te hulp. Let op: de aflevering begint zondag om 19:00 op SBS 6.

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 13 aflevering 12 | sneak peek stylist Marianne
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 2 | Marianne Luning in Osdorp

Arty vibe

De kunstzinnige dichters Esther en Raymond werden verliefd op dit prachtige herenhuis in Rotterdam. Ze moesten snel beslissen en kochten het huis halsoverkop. Maar nu ze er wonen, krijgen ze het onder andere door het enorm hoge plafond niet voor elkaar om het huis gezellig in te richten. Ook voelt het nog niet als hun eigen huis, maar meer alsof ze op bezoek zijn. Van Esther mag het interieur een hippie, vintage en arty vibe hebben. Raymond daarentegen houdt van modern en strak met een klassieke twist.

Grote lege balzaal

Esther en Raymond vinden het huis en de locatie prachtig, maar door het enorm hoge plafond, de grote ruimtes en de kille kleuren krijgen ze het niet voor elkaar om het knus en eigen te maken. De eetkamer is net een balzaal en te deftig. De meubels zijn nog een verzameling uit hun studententijd en vallen in het niet. Ze weten niet hoe ze een eenheid kunnen creëren. Gelukkig heeft stylist Marianne de oplossing.

Let op: zondag 6 december om 19:00 uur

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Marianne? Kijk mee naar de laatste aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 6 december om 19:00 uur op SBS 6.

Wist je dat…

…we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis