WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Liza in Utrecht

Miriam en Perry kochten een paar jaar geleden hun ultieme droomhuis in Utrecht. Ze wonen er met veel plezier. Maar het interieur? Dat oogt nogal kil en ongezellig. Het grootste woonprobleem is de indeling: er staat een paal in het midden van de woonkamer. Stylist Liza Wassenaar gaat ze helpen.

vtwonen weer verliefd op je huis | aflevering 10 seizoen 13
vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 13 Liza in Winkel

Droomhuis gekocht

Miriam en Perry woonden verderop in de straat en hadden dit huis al een tijdje op het oog. Toen het vijf jaar geleden eindelijk te koop stond hebben ze dan ook meteen toegehapt. Toch oogt het interieur nog steeds heel kil. De woning is niet optimaal ingericht. Het is een muzikaal gezin, dus de piano en gitaren zijn belangrijke onderdelen van het interieur. Het zou mooi zijn als de instrumenten een prominentere plek in de woonkamer krijgen.

Stylist Liza schiet te hulp

Het grootste probleem in de woning van Miriam en Perry in Utrecht is de paal in het midden van de woonkamer. Perry heeft het goed voor elkaar, hij zit graag op de stoel recht voor de tv. Hij is er dan ook van overtuigd dat een andere indeling niet mogelijk is. Daar is Miriam het niet mee eens. Zij wil de ruimte anders indelen. Ook lopen de smaken van het stel nogal uiteen. Miriam houdt van een moderne inrichting en warme terrakleuren. Perry houdt van strak, zwart-wit, minimalistisch en design. Hij is erg gehecht aan zijn strakke Jan des Bouvrie-kast.

Ben je benieuwd naar de woonoplossingen van stylist Liza? Kijk mee naar de tiende aflevering van Weer verliefd op je huis op zondag 22 november om 19:25 uur op SBS 6.

Wist je dat…

…we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis