WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Krommenie

In het huis van Regina en Yvonne is alles nog net zo wit als toen ze er drie jaar geleden kwamen wonen. Ze hebben geen idee welke kleur het beste hen past. Ook zijn de wanden in de woning vrij hoog. Kortom, hoog tijd om de hulp van stylist Fietje in te schakelen. 

weer verliefd op je huis seizoen 12 aflevering 4 | Fietje in Krommenie
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 3 | stylist Fietje in Houten

Kleur in huis

Regina en Yvonne kregen maar vier uur de tijd om een bod uit te brengen. Omdat ze deze splitlevelwoning in Krommenie als een buitenkansje zagen, zeiden ze volmondig ‘ja’. Maar toen er allerlei gebreken naar voren kwamen, kreeg Yvonne spijt van de koop. Regina is daarentegen nog steeds verliefd op het huis en wil er alles aan doen om er een thuis van te maken. Door hun smaakverschil is er drie jaar later nog weinig veranderd. Er moet nu dus echt iets gebeuren! Maar er is één probleem: hun woonsmaken liggen mijlenver uit elkaar. Regina houdt van landelijk en romantisch, terwijl Yvonne liever voor modern en industrieel gaat. Ze houdt het graag praktisch, zonder al te veel poespas. Wat ze wél gemeen hebben is dat ze het lastig vinden om kleur aan te brengen in de woonkamer. Op dit moment is alles nog net zo wit als toen ze er kwamen wonen, omdat ze geen idee hebben welke kleur het beste bij hen past. 

Ben je benieuwd welke kleuren Fietje gaat aanbrengen? Kijk mee naar de vierde aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 15 maart op SBS 6 om 19:30 uur.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis