WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Frans in Den Bosch

Toen Peggy en Henk dit huis vijf jaar geleden voor het eerst bekeken, waren ze op slag verliefd. De speelse indeling, de tuin en de ligging vlakbij de binnenstad van Den Bosch maken het tot de perfecte plek om te wonen. Maar over de inrichting worden ze het samen maar niet eens. Laat dat maar aan stylist Frans over!

vtwonen weer verliefd op je huis | stylist Frans Uyterlinde

Brabantse gezelligheid

In de eerste aflevering van het twaalfde seizoen van ‘weer verliefd op je huis’ gaat stylist Frans aan de slag bij Peggy, Henk en hun twee kinderen in Den Bosch. Ondanks dat het stel op de plek van hun dromen woont, komen ze er wat betreft de inrichting niet uit. Want hoe avontuurlijk ze ook zijn, zo terughoudend zijn ze op interieurgebied. Ze hebben allebei twee linkerhanden en durven geen knopen door te hakken. Dit resulteert in een rommelig huis met meubels uit hun oude appartement en wat overblijfselen van de vorige bewoners. Henk houdt van een strakke inrichting, maar Peggy houdt daarentegen van veel kleur en gezelligheid. Gelukkig weet stylist Frans als geen ander hoe hij dit tot een sfeervol geheel kan creëren.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Kijk mee naar de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 23 februari op SBS 6 om om 19:30 uur.

Op de hoogte blijven?

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis