WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Fietje in Uden

Functionaliteit, neutrale kleuren en een stoere touch. Daaraan herken je de stijl van vtwonen stylist Fietje Bruijn. In aflevering 8 verzorgt ze de make-over in de twee-onder-een-kapwoning van Roel, Rianne en hun twee kinderen Maud en Jip in Uden.

Een ronde uitbouw

Een van de woonproblemen van Rianne en Roel is de uitbouw. Sinds het stel in hun twee-onder-een-kapwoning in Uden woont, vinden ze het lastig om deze ronde uitbouw één te laten worden met de woonkamer. Maar er is nog iets. Roel laat zich graag inspireren door Pinterest en mooie woonwinkels, terwijl Rianne pas iets wil aanschaffen als er een heel plan is gemaakt voor de woonkamer. Dus blijft alles maar liggen. Als verpleegkundige heeft Rianne daarnaast onregelmatige werktijden, en als de twee een avond samen hebben, dan kijken ze het liefst samen een serie op de bank. Tel daarbij op dat de woonsmaken ver uit elkaar liggen. Roel omschrijft zijn stijl als industrieel, natuur en bohemian. Hij houdt van eikenhout, planten, beton en zwart staal. Rianne houdt daarentegen van veel verschillende stijlen. Als een interieur maar knus, niet te kil en vooral niet té bont oogt. Cognac vindt ze bijvoorbeeld een mooie kleur. Stylist Fietje gaat aan de slag met een make-over en bedenkt een slimme oplossing voor de ronde aanbouw. Je kunt de aflevering bewonderen op zondag 10 november om 18:55 uur op SBS 6.

Up-to-date blijven?

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Fietje Bruijn

nog meer: Weer verliefd op je huis