WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Eva in Oisterwijk

Kemira en Duncan wonen met hun kinderen Damian, Sophie en Dominic in een vrijstaand huis in Oisterwijk. Maar wat ze ook proberen, ze krijgen hun huis maar niet sfeervol ingericht. Aan stylist Eva de uitdagende taak om hun U-vormige woonkamer anders in te delen en bohemian met industrieel te combineren.

Industrieel en bohemian

Op een brug in Groningen zag Duncan Kemira lopen en het was liefde op het eerste gezicht. Jaren later wonen ze nu samen met hun drie kinderen in een vrijstaand huis in Oisterwijk. Over de inrichting zijn ze alleen nog steeds niet tevreden. De groene muren die Kemira koos zijn niet uitgepakt zoals ze had bedacht en daarnaast vinden ze het lastig om hun U-vormige woonkamer in te delen. Ook liggen hun woonsmaken uit elkaar. Zij houdt van bohemian, veel kleur en de stijl ‘hotel chique’. Hij wordt juist blij van een doorsnee mannensmaak (zoals hij het zelf noemt): strak, wit en industrieel. Aan stylist Eva de uitdagende taak om deze stijlen met elkaar te combineren. Benieuwd? Je bekijkt de aflevering op zondag 1 december om 19:30 uur op SBS 6. Kijk je mee?

Good to know…

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Eva van de Ven

nog meer: Weer verliefd op je huis