WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Marianne in Alkmaar

Denyse, Ingmar en hun kinderen wonen al tien jaar in een rijtjeshuis in Alkmaar, maar door een heftige periode heeft het interieur jarenlang stilgestaan. Stylist Marianne creëert een fijn thuis voor het hele gezin. Let op: vanaf komende zondagavond bekijk je de make-overs een halfuurtje later, om 19:30 op SBS 6.

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 10 | fotografie Barbara Kieboom | styling Marianne Luning
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 10 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Marianne Luning

Klein wonen, groot geluk

Al jaren krijgen Denyse en Ingmar hun woning maar niet sfeervol ingericht. De woonkamer is een rechthoekige donkere ruimte en de meubels hebben overal al een keer gestaan. Ook liggen de smaken van het stel ver uit elkaar. Zij houdt van bohemian, waarbij spiritualiteit een grote rol speelt. Het liefst woont ze in een huis vol planten, gecombineerd met aardetinten, natuurlijke materialen en souvenirs van over de hele wereld. Ingmar houdt juist van een rauw, ruw en industrieel interieur. Hoe combineer je die smaken en hoe richt je een klein huis in? Laat dat maar aan Marianne over. Ze gaat aan de slag met een make-over en maakt er een fijn thuis van voor het hele gezin, waarbij ze slimme oplossingen bedenkt voor een kleine woning. Ben je benieuwd naar je make-over? Je bekijkt de aflevering op zondag 24 november om 19:30 uur op SBS 6. Let op, vanaf aankomende zondag starten we dus weer een half uurtje later.

Op de hoogte blijven?

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Marianne Luning

nog meer: Weer verliefd op je huis