WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Frans in Lelystad

Stylist Frans Uyterlinde gaat aan de slag bij Bart en Marieke in Lelystad. Daar laat het interieur, en vooral de woonkamer, nog te wensen over. Frans bedenkt een slimme oplossing.

Typisch Frans

Als je een of meerdere make-overs van stylist Frans hebt gezien, weet je vast wel dat hij zachte kleuren graag combineert met oude elementen. Zoals een doorleefd meubelstuk, dat een huis heel persoonlijk en gezellig maakt. Ook dit najaar is hij weer te zien en zijn allereerste metamorfose is bij Bart en Marieke in Lelystad. Bart en Marieke leerden elkaar twaalf jaar geleden tijdens het wielrennen kennen, reisden de hele wereld over en wonen nu samen met hun twee jongens Sven (5) en Lars (1,5) in hun ultieme droomhuis. Toch mist het stel een warm en knus interieur waarin het hele gezin zich thuis voelt. Ze denken na over meerdere grote verbouwingen, zoals een nieuwe keuken of een muur doorbreken. Genoeg mogelijkheden dus! Het resultaat van de metamorfose van Frans is te zien op zondag 22 september om 18:55 op SBS6.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor de vtwonen nieuwsbrief en ontvang elke zondag als eerste alle informatie rondom de afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis’. De producten die stylist Frans voor de make-over bij Bart en Marieke in Lelystad heeft gebruikt, vind je hier.

Fotografie: Brenda van Leeuwen, Barbara Kieboom | Styling: Frans Uyterlinde

nog meer: Weer verliefd op je huis