WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Meld je nu aan: Weer verliefd op je huis

Is jouw huis toe aan een frisse look? Of kun jij wel wat hulp bij de inrichting gebruiken? Meld je hier aan voor een nieuw seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ en wie weet laat een van onze stylisten jouw huis weer stralen.

vtwonen weer verliefd op je huis - vtwonen stylist Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva

MELD JE AAN VOOR WEER VERLIEFD OP JE HUIS

Wat is Weer verliefd op je huis?

In het televisieprogramma Weer verliefd op je huis met vtwonen komt presentator Kees Tol met één van de vtwonen-stylisten – Marianne Luning, Fietje Bruijn, Liza Wassenaar, Frans Uyterlinde of Eva van de Ven – langs om bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden. Of bewoners nu niet weten hoe ze een ruimte moeten indelen, het lastig vinden om kleur te gebruiken of totáál andere woonsmaken hebben, de stylisten geven elk huis in korte tijd een prachtige make-over. Aan de hand van moodboards, stijlkamers en gesprekken kunnen de stylisten de woonsmaken van bewoners samenbrengen én elke woonwens in vervulling laten gaan.

Hoe werkt Weer verliefd op je huis?

Voor elk seizoen melden bewoners zich aan die ten einde raad zijn en zelf niet uit hun interieurkeuzes komen. Uit deze aanmeldingen worden door het hele land huizen gekozen waarvan gedacht wordt dat de stylisten er het meeste impact kunnen hebben. Deze bewoners worden op de hoogte gesteld en met hen worden verdere afspraken gemaakt over budget, timing, woonwensen- en problemen, en wat van de bestaande situatie bewaard moet blijven. Hierna beginnen de opnames en van het resultaat zie je het meeste terug op televisie.

Oh jeej! Vinden de bewoners het wel oké dat oma’s kast wordt beschilderd?

Ja! De stylisten bespreken altijd van tevoren met bewoners wat wel en niet mag. De grenzen en wensen van bewoners worden gerespecteerd. Dus als je ervan schrikt dat een stylist de brocante kast van oma opeens zuurstokroze verft, weet dan dat dit niet zonder toestemming gebeurt.

Wat kost een make-over?

De kosten verschillen per situatie. Het budget voor elke make-over wordt van tevoren met de bewoners afgestemd.

Hoe kan ik me aanmelden voor Weer verliefd op je huis?

Iedereen met een woonprobleem kan zich aanmelden voor een nieuw seizoen van Weer verliefd op je huis. Aanmelden voor Weer verliefd op je huis is heel simpel: vul dit formulier in en wie weet staan Kees Tol en een van de vtwonen-stylisten binnenkort bij jou op de stoep!

Welk seizoen van Weer verliefd op je huis is nu op tv?

Op het moment zie je niet één, maar twee seizoenen op televisie. Elke zondagavond om 18:55 zie je seizoen 15 op SBS6. Elke woensdagavond zie je extra afleveringen om 20:30 op SBS6.

Waar kan ik Weer verliefd op je huis terugkijken?

Ook als je de afleveringen gemist hebt, hoef je nooit een aflevering te missen. Alle afleveringen kun je hier terugkijken. Wil je extra informatie over de aflevering óf ontdekken welke producten, verfkleuren en DIY’s de vtwonen-stylisten hebben gebruikt? Hier vind je alle informatie over elke aflevering terug.

MELD JE AAN VOOR WEER VERLIEFD OP JE HUIS MET VTWONEN

nog meer: Weer verliefd op je huis