WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

verf

Een kamer krijgt al snel een nieuwe look als je een muur verft. En met een kleur van de vtwonen muurverf collectie weet je zeker dat je een goede en stijlvolle kleur kiest. Bekijk de verschillende kleuren vtwonen verf.

Alle kleuren vtwonen muurverf zijn poederachtig mat en daardoor de ideale basis voor in huis. Maak de muur compleet met een van de mooie muurstickers of andere muurdecoratie van vtwonen.

 

VERKOOP ADRESSEN VAN DE VTWONEN COLLECTIE
meer informatie

Verfkleur kiezen

Kun je niet kiezen uit al die prachtige kleuren verf? Doe de test en ontdek welk kleurenpalet het beste bij jou past. Aan het einde van de test krijg je een kleurenpalet met een kleur van de vtwonen verf die bij jou past. Dat is nog eens handig inrichten en stylen!

Vind je het spannend om een muur te verven? Lees deze tips voor bijvoorbeeld het verven van de kinderkamer.

Verf inspiratie

Geen zin om een hele muur te verven? Een lambrisering hoeft niet per se van hout te zijn, je kunt er ook een verven. Kies voor een strakke lambrisering en maak het speels met accessoires of kies juist voor een snelle speelse lambrisering en maak het extra spannend met verschillende (muur)decoratie. Stel hier je persoonlijke kleurenpalet samen.

LET OP: vtwonen verf is niet verkrijgbaar in de vtwonen shop. De verf is wel te koop bij KARWEI, bekijk hier de verkoopadressen bij jou in de buurt.