WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis is terug

Het is weer zover: op zondag 19 september begint het nieuwe seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6. Samen met presentator Kees Tol gaan onze vtwonen stylisten met veel enthousiasme aan de slag om bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden. Lees hier wat je van dit seizoen kunt verwachten.

Seizoen 15

Weer verliefd op je huis is terug! In alweer het 15e seizoen gaan stylisten Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva aan de slag met make-overs om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.

De eerste aflevering is te zien op zondag 19 september om 18:55 op SBS6. Liza gaat dan aan de slag bij Naomi en Damian in Noordwijk. Hun woondilemma? In het interieur staat bijna niks. Het stel ligt niet op één lijn, waardoor ze geen keuzes kunnen maken. Naomi wil graag vasthouden aan zachte tinten, terwijl Damian neigt naar meer lef en kleur. 

Verder pakt Frans de indeling van een onhandige woonkamer aan, gaat Marianne aan de slag met het lichter maken van een donker interieur en vindt Fietje de ideale oplossing voor een compacte woning.

Test je kennis

Zat jij afgelopen seizoenen voor de buis en heb je geen een make-over gemist? Dan weet je vast alle ins en outs van vtwonen Weer verliefd op je huis. Test hier je kennis en ontdek of jij een echte fan bent van ons programma. Wij zijn benieuwd!

nog meer: tv