WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis is terug

Het is weer zover: op zondag 21 februari begint het nieuwe seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6. Samen met presentator Kees Tol gaan onze vtwonen stylisten met veel enthousiasme aan de slag om bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden. Lees hier wat je van dit seizoen kunt verwachten.

Seizoen 14

Weer verliefd op je huis is terug! In alweer het 14e seizoen gaan stylisten Frans, Fietje, Marianne en Eva aan de slag met make-overs om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.

De eerste aflevering is te zien op zondag 21 februari om 19:25 op SBS6. Frans gaat dan aan de slag bij Dennis en Bianca in Geffen. Hun woondilemma? De zithoek is erg klein, waardoor het gezin van zes niet samen op de bank past. Benieuwd? Bekijk hier alvast een sneak peek.

Verder pakt Fietje de indeling van een onhandige woonkamer aan, gaat Eva aan de slag met het gezellig maken van een XL ruimte en brengt Marianne een dikke zen-factor aan in een chaotisch huis.

Test je kennis

Zat jij afgelopen seizoenen voor de buis en heb je geen een make-over gemist? Dan weet je vast alle ins en outs van vtwonen Weer verliefd op je huis. Test hier je kennis en ontdek of jij een echte fan bent van ons programma. Wij zijn benieuwd!

nog meer: tv