WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis is terug met een nieuw seizoen

Yes, op zondag 20 september begint een nieuw seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS 6. Samen met presentator Kees Tol gaan onze vtwonen stylisten weer met veel enthousiasme aan de slag met één belangrijk doel voor ogen: bewoners weer verliefd laten worden op hun eigen huis. 

Uiteenlopende woonsmaken

De stellen die zich voor het dertiende seizoen van Weer verliefd op je huis hebben opgegeven, hebben één ding gemeen: hun woonsmaken liggen zo ver uit elkaar, dat ze maar een compromis hebben gesloten. En daar wordt niemand vrolijk van. Tijd om de hulp van vtwonen stylisten Frans, Marianne, Fietje, Eva en Liza in te schakelen. De stylisten gaan wekelijks aan de slag om een droominterieur te creëren, waar iedereen blij van wordt.

Presentator Kees Tol over het nieuwe seizoen:

Stylist Fietje in Apeldoorn

Fietje trapt het nieuwe seizoen op zondag 20 september af bij Astrid en Peter in Apeldoorn. Hun woonprobleem: de woonkamer in de karakteristieke jaren 30 woning oogt erg donker door de donkere vloer en meubels. De muren zijn saai en is er weinig kleur te bekennen. Ook lopen de woonsmaken nogal uiteen. Astrid houdt van kleur, terwijl Peter het daarentegen liever rustig houdt, met veel industriële elementen en hout. Hoe maak je daar een mooi geheel van?

Aflevering 1 seizoen 13 

Stylist Fietje bedenkt de ideale woonoplossing voor Astrid en Peter in Apeldoorn. Benieuwd naar het eindresultaat? De eerste aflevering van Weer verliefd op je huis is te zien op zondag 20 september om 19:00 uur op SBS 6. Na de make-over door Fietje, volgen tot en met 6 december nog veel meer inspirerende make-overs van onze andere stylisten Frans, Marianne, Eva én Liza, die het team van Weer verliefd op je huis vanaf dit seizoen zal versterken.

“Mijn stijl valt het beste te omschrijven als

verfijnd.”

vtwonen-vtwonencollege-online-basiscursus-interieur-lizawassenaar

Even voorstellen: stylist Liza 

Vanaf dit seizoen zul je vtwonen stylist Liza Wassenaar voor het eerst op de buis zien. Liza is geen onbekende, de afgelopen vijf jaar verzorgde ze tal van stylingproducties voor vtwonen en deed ze de styling van de vt wonen&design beurs én het vtwonen voorjaarshuis. ‘Ik ben vijf jaar geleden begonnen als stagiaire bij vtwonen, en sindsdien nooit meer weggegaan. Dat ik nu voor Weer verliefd op je huis aan de slag mag gaan, zie ik als een nieuwe uitdaging, waarnaar ik erg uitkijk’, aldus Liza. Ze gaat op zondag 4 oktober voor het eerst aan de slag in de jaren 70 eengezinswoning van Laura en Gert-Jan in het Noord-Hollandse Winkel. 

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Eijerkamp, Dana van Leeuwen

nog meer: tv