WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis: dit zijn de hoogtepunten van seizoen 14

Het 14e seizoen van Weer verliefd op je huis zit er weer op! Afgelopen zondag werd de laatste make-over van dit seizoen uitgezonden op SBS6. Gelukkig komt er een nieuw seizoen, maar tot die tijd zullen we het moeten doen met de herhalingen. Laten we tot die tijd terugblikken op de meest mooie en bijzondere make-overs van afgelopen weken. Welke was jouw favoriet?

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 1 seizoen 14 | Frans in Geffen

Frans: ‘Een ovalen eettafel biedt veel zitruimte zonder dat het groot oogt en veel

ruimte inneemt.’

Frans in Geffen

Wat hebben een landelijke en hotel-chic stijl met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht: niks. Toch wist stylist Frans deze uiteenlopende woonsmaken van Dennis en Bianca uit Geffen naadloos samen te voegen. Met succes! ‘De lampen, het behang… geweldig. Wat een plaatje. Ik vind het echt zo mooi geworden’, aldus Dennis bij de onthulling.

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 14 | Marianne in Amsterdam

Marianne in Amsterdam

Yogaschool-eigenaren Margriet en Piet Jan brengen zen in andermans levens, maar misten het thuis. Een mooie uitdaging voor stylist Marianne. Ze combineerde de woonstijlen van het stel en bracht balans en rust in het appartement.

Marianne: ‘Door een paar organische vormen geef je je huis een vriendelijker gezicht. Daarom heb ik gekozen voor ronde en organische meubels, zoals de bank en de eettafel. Met accessoires ga ik pepertjes toevoegen. Dat zorgt voor wat meer pit. De stijl die ik heb toegepast noem ik ook wel Heaven meets earth.’

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 6 seizoen 14 | Fietje in Rotterdam

Fietje: ‘Om de stijlen van Wout en Jennifer te combineren, heb ik kozen voor een minimalistische woonstijl die warm en

gezellig is.’

Fietje in Rotterdam

Stylist Fietje ging in de zesde aflevering aan de slag bij Wout en Jennifer. Hun woning, een oude slagerij in Rotterdam, heeft een bijzondere indeling, waardoor ze het lastig vonden om er een warm en gezellig geheel van te maken. Fietje vond een oplossing voor het indelingsprobleem en bracht de woonsmaken van het stel samen. Ook na de make-over is het stel nog steeds heel erg blij met het eindresultaat. ‘Het heeft alle verwachtingen overtroffen! Alles is prachtig mooi, het interieur straalt zoveel rust uit’, vertelt Wout een paar weken later.

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 8 seizoen 14 | Eva in Hank

Eva: ‘Ik heb Angela’s voorkeur voor natuurlijk, grove elementen toegepast op een verfijnde en

chique manier.’ 

Eva in Hank

De laatste aflevering van dit seizoen werd afgesloten op een bijzondere plek: een voormalige kerk in Hank. Na een jarenlange verbouwing wisten Dennis en Angela een mooie basis te creëren, maar het interieur? Daar kwamen ze niet uit. Stylist Eva ging aan de slag en koos voor de stijl ‘Soft basic met een chique touch‘.

Nieuw seizoen!

Kun je niet wachten op een nieuw seizoen Weer verliefd op je huis? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf september zijn we terug met een nieuw seizoen, waarin onze stylisten weer aan de slag gaan met een belangrijk doel voor ogen: bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.

Seizoen 14 van vtwonen Weer verliefd op je huis gemist? Of heb je gewoon zin om je favoriete aflevering nog eens terug te kijken? Dat kan hier! Alle afleveringen, uit nieuwe en eerdere seizoenen, hebben we op een rij gezet.

nog meer: tv