WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Amsterdam

Roos en Michiel wonen samen met hun drie kinderen in een bijzonder herenhuis aan het water in Amsterdam. Maar het interieur? Dat staat al vijf jaar op een laag pitje. Stylist Eva gaat ze helpen met het woonprobleem: de hoge, grote en open ruimte.

bewoners amsterdam sneak peek
sneak peek Eva

Woonprobleem: te groot huis

Roos en Michiel wonen nu vijf jaar met hun kinderen Jonathan, Salomé en Liora in een nieuwbouwherenhuis in Amsterdam. De woning heeft maar liefst vier verdiepingen en een mooie basis met gouden kozijnen, een hoge vide en industriële betonnen plafonds. Roos en Michiel vielen meteen voor deze bijzondere elementen, maar sinds ze er wonen weten ze niet wat ze willen met het interieur.

Het woonprobleem is de hoge, grote en open ruimte. Ze verdrinken in de grootte en de hoogte van het huis en het lukt ze maar niet om het interieur sfeervol te maken. Ze denken te klein en durven geen grote gebaren te maken. Ook lopen hun woonsmaken uiteen. Roos laat het liefst op alle verdiepingen brocante en kleurrijke meubels terugkomen, terwijl Michiel juist verlangt naar een rustig en industrieel interieur. De enige overeenkomst is dat ze beiden houden van gouden details.

Voor

haard woonkamer vloerkleed

Sneak peek make-over

vazen deur roze

Houtkachel

Roos en Michiel hebben een aantal woonwensen. Ze willen de werkplek graag kunnen afsluiten en de houtkachel in de eethoek en keuken moet in ieder geval blijven. De hoge kast is nog wel een dingetje. In de winter is deze kast gevuld met houtblokken, maar wat kunnen ze er in de lente en zomer mee doen? Dan de haard in de woonkamer. Die is door de vorige bewoners behandeld met een heftige roestlook en mag ook wel aangepakt worden. Rondom de haard willen ze graag meer zitplekken creëren.

Sneak peek  

Stylist Eva gaat aan de slag met de mega ruimte. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de laatste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 10 april om 19:32 uur op SBS6.  

BEKIJK OOK
Alles over vtwonen stylist Eva van de Ven

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv