WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Hank

Dennis en Angela toonden vijf jaar geleden veel lef door een voormalige kerk in Hank te kopen. Na een jarenlange verbouwing creëerden ze een mooie basis. Maar nu de inrichting nog. Door de enorme en hoge ruimte krijgen ze het niet voor elkaar om de voormalige kerk sfeervol in te richten. Gelukkig weet stylist Eva daar wel raad mee.

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 8 seizoen 14 | Eva in Hank

Verbouwde kerk

Je zal het maar durven… een volledig nieuw jaren 30 huis verruilen voor een bouwval van een kerk. Toch durfden Dennis en Angela het vijf jaar geleden aan. Ze kochten hun ware droomhuis: een voormalig kerkje in het dorp Hank. Vijf jaar lang werkten ze hard en nu is de woning helemaal naar wens. Behalve de inrichting. Ze hebben geen idee hoe ze de enorme ruimte sfeervol kunnen inrichten. Hun woonsmaken liggen nogal uiteen. Angela wil graag buiten naar binnen halen. Ze houdt van zachte natuurtinten en materialen. Dennis gaat daarentegen liever de stijl ‘hotel chic’. Zie dat maar eens te combineren met een orgel en een kerkklok op je dak.

Enorme ruimte

De enorme en hoge ruimte is prachtig, maar tegelijkertijd het grootste probleem. Ze weten niet hoe ze er een gezellige woonruimte van kunnen maken. De meubels vallen in het niet en ze hebben een tekort aan opbergruimte. Maar met de vele raampartijen vinden ze een kast in de ruimte weer lastig. Ze willen graag meer gezellige hoekjes creëren, zodat het niet meer één groot speelparadijs is voor vriendjes die komen spelen. Ze missen een afgesloten werkplek in het woongedeelte, maar ze willen ook een goede plek voor de piano en de gitaar behouden.

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Eva? Kijk mee naar de laatste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 14 op zondag 11 april om 19:00 op SBS6.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv