WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Vianen

Volgens Martijn is er helemaal niks mis met het interieur van zijn eengezinswoning in Vianen, maar daar denkt Marjolein, die vorig jaar bij hem is ingetrokken, anders over. Het bruin moet eruit en de tegelvloer is aan vervanging toe. Stylist Frans gaat op zoek naar een interieur waar ze zich beiden thuis voelen.

bewoners vianen hond
vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Woonprobleem: te veel bruin

Martijn woont al twaalf jaar in zijn eengezinswoning in Vianen en nog steeds is hij blij met de inrichting. Een bruine tegelvloer, bruine meubels en veel hout. Hij is veel van huis en verandering vond hij nooit zo belangrijk. Tot Marjolein vorig jaar bij hem introk. Om het interieur ook wat meer van haar te maken heeft ze een aantal planten toegevoegd en haar hond Noor meegenomen. Maar al dat bruin blijft haar tegenstaan. 

Het woonprobleem is duidelijk: er is té veel bruin en Marjoleins smaak is nergens te bekennen in het huidige interieur. De vierkante woonkamer maakt het er niet makkelijker op. Het stel vindt het lastig om de kleine zit- en eethoek optimaal in te delen. Ze willen graag samen languit op de bank kunnen liggen en ook een uitgebreide eethoek vinden ze belangrijk. 

Voor

oude keuken kookeiland

Sneak peek make-over

kunst vrouw kleur

Zoete inval

Het stel gaat volgend jaar trouwen, dus nu is het écht tijd voor een nieuwe stap en een interieur waar ze zich allebei in thuis voelen. De deur staat altijd voor iedereen open en Marjolein kookt graag voor al hun vrienden en familie. De eethoek is dan ook het centrale punt van het huis. Maar nu passen ze al amper met z’n tweeën aan de kleine eettafel en op de te kleine bank. Hond Noor mag ook niet vergeten worden. Die heeft nu een eigen ietwat ongezellige plek in de bijkeuken.

Sneak peek  

Stylist Frans gaat ze helpen met het interieur. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de zesde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 27 maart om 19:32 uur op SBS6.  

BEKIJK OOK
Alles over vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv