WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in De Meern

Tessa en Veljko kochten vijf jaar geleden een nieuwbouwwoning in De Meern. Samen met hun twee dochters Noa en Mila wonen ze er met veel plezier, maar bij het interieur kunnen ze wel wat hulp gebruiken. De woonkamer oogt nu kil en leeg en mist een bank. Stylist Marianne gaat ze helpen met de U-vormige woonkamer en hun verschillende woonsmaken.

bewoners De Meern

Woonprobleem: een U-vormige ruimte

Het huis heeft een mooie basis, maar het interieur op de benedenverdieping is na vijf jaar nog lang niet af. Het stel heeft veel geprobeerd. Krantenknipsels op de vloer leggen, moodboards maken en ze hebben zelfs hun oude bank verkocht in de hoop dat er nieuwe meubels gekocht zouden worden. Maar dat is nog niet gebeurd. Ze kunnen de juiste mix niet vinden tussen hun woonsmaken die nogal uiteenlopen. Tessa houdt van pasteltinten en natuurlijke materialen, maar Veljko noemt zijn stijl ‘Old English’: hij houdt van een bibliotheek-sfeer met donkere meubels, zoals een Chesterfield-bank.

Naast hun uiteenlopende woonsmaken, is er nog een ander probleem: de U-vormige ruimte. Deze ruimte is vrij groot en ze weten niet hoe ze ‘m het beste kunnen indelen.  

Voor

eethoek wit eetkamerstoelen

Sneak peek make-over

beeld kandelaar kaarsen

Compromis gesloten

Tessa en Veljko hebben een keer een compromis gesloten. Hij mocht zijn eigen werk- en chillkamer op zolder inrichten, zij de rest van het huis. Maar ook dat heeft niet veel opgeleverd. Met de woonkamer is al jaren niets gebeurd en de inrichting oogt wit en leeg. Er staat bijvoorbeeld geen bank. Een woonwens van het stel is daarom een royale bank voor het gezin, naast een mooie vensterbank en een ruime eethoek. Ook willen ze graag een speelhoek voor hun dochters creëren, maar het moet geen onrustig kinderparadijs worden.

Sneak peek  

Stylist Marianne gaat ze helpen met het interieur. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de vierde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 13 maart om 19:25 uur op SBS6.  

BEKIJK OOK
Alles over vtwonen stylist Marianne Luning

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv