WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Soest

Na de verbouwing van hun jaren 70-woning in Soest, raakte Serena zwanger en kwamen Soheil en Serena niet meer aan het interieur toe. Maar nu hun kindje, Kamran, alweer anderhalf is, kunnen ze niet wachten om het interieur aan te pakken. Ze weten alleen niet hoe, door de vierkante ruimte en hun verschillende woonsmaken. Stylist Eva gaat ze helpen.  

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 16 | Eva in Soest
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 12 aflevering 3 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Eva van de Ven

Woonprobleem: de vierkante ruimte

Soheil en Serena kochten de woning in Soest ruim vier jaar geleden. Direct na de aankoop begonnen ze aan een grote verbouwing vanwege achterstallig onderhoud. Soheil heeft het huis samen met zijn vader verbouwd. Maar net voordat de verbouwing klaar was raakte Serena zwanger en lag hun focus daar voornamelijk op. Nu Kamran anderhalf is, kunnen ze niet wachten om met het interieur aan de slag te gaan. Maar dat wil nu juist niet lukken. Ze begaan steeds miskopen en komen geen stap verder. 

Het grootste woonprobleem is de vierkante ruimte. Soheil en Serena weten niet op welke manier ze deze ruimte moeten indelen. Ook lopen hun woonsmaken nogal uiteen. Soheil houdt van rustige, lichte en natuurlijke tinten, maar je maakt Serena juist blij met kleurrijke vintage meubels. En dan het liefst zo opvallend mogelijk.  

Voor

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 16 | Eva in Soest

Sneak peek make-over

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 3 seizoen 16 | Eva in Soest

Gastvrij gezin

De jaren 70-woning van het jonge gezin is vrij donker en heeft een vierkante, beperkte ruimte. De keuken heeft daarnaast zwarte fronten en op de vloer liggen donkere tegels. Soheil en Serena houden allebei van een warm en gastvrij huis. Maar dat is het op dit moment nog lang niet.  

Sneak peek  

Stylist Eva gaat ze helpen en verzint een oplossing voor de vierkante ruimte. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de derde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 6 maart om 19:25 uur op SBS6.  

BEKIJK OOK
Alles van de videoserie De Stijl van Eva

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv