WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Nootdorp

Na een verdrietige tijd willen Bart en Iris graag een nieuwe start maken in hun hoekwoning in Nootdorp. Maar iets houdt ze tegen; hun uiteenlopende woonsmaken. Want zij houdt van strak en licht, terwijl hij van donker en industrieel houdt. De lastige indeling maakt het er daarnaast niet makkelijker op. Stylist Frans gaat ze helpen.  

groen schilderij tafel
vtwonen stylist Frans Uyterlinde

Dierbare herinneringen

Toen de moeder van Iris plotseling ernstig ziek werd, zijn Bart en Iris bij haar ingetrokken. Na een korte tijd is ze overleden. Bart en Iris wonen nog steeds in haar huis, waar ze nu een nieuwe start willen maken zonder dat de herinneringen aan haar moeder verloren gaan. Maar hoe ze dat het beste kunnen aanpakken, vinden ze lastig, omdat hun woonsmaken nogal uiteenlopen. Bart houdt van een donkere stijl. Hij noemt zijn interieurmotto ook wel ‘more is more‘. Iris daarentegen wordt gelukkig van een strak, licht en overzichtelijk huis – oftewel ‘less is more‘.

Voor

woonkamer bank tv

Sneak peek make-over

plantenhangers planten tafel

Woonprobleem: lastige indeling

Het grootste woonprobleem is de lastige indeling. Het stel weet niet hoe ze de ruimte zo optimaal mogelijk kunnen indelen. Daarnaast willen ze meer opbergruimte creëren en een plek om thuis te kunnen werken. Alle muren zijn nu wit, omdat ze niet goed weten wat ze erop willen: behang, verf of allebei? Iris kiest het liefst voor behang, maar dat ziet Bart niet zitten. Het doet hem denken aan ouderwets bloemen- of strepenbehang. Waar hij wel blij van wordt? Zijn spelletjes. Die mogen dan ook best gezien worden in het nieuwe interieur.

Sneak peek  

Stylist Frans gaat ze helpen met de lastige indeling. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de eerste aflevering van dit seizoen op zondag 18 september om 19:00 op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Frans Uyterlinde

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv