WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Huizen

Frank en Karin wonen samen met hun drie tieners, Tygo, Mats en Fiene, met veel plezier in Huizen. Ze houden van de plek, maar bij het inrichten van hun ruime jaren 40-woning kunnen ze hulp gebruiken. Het woonprobleem is de grote open ruimte van maar liefst 15 meter lang. Stylist Fietje gaat ze helpen. 

Stylist Fietje Bruijn

Woonprobleem: een lange, open ruimte

Ondanks meerdere verbouwingen zijn Frank en Karin niet blij met de inrichting van hun jaren 40-woning in Huizen. Ze noemen het een lange tunnel en willen er graag een geheel van maken. Het grootste woonprobleem? De open ruimte van maar liefst vijftien meter lang. De werkplek willen ze graag afsluiten, maar ze willen ook geen daglicht verliezen. Een ander probleem is de onpraktische plek van de haard midden in de ruimte voor de woonkamerdeur. 

Hun woonsmaken lopen daarnaast nogal uiteen. Karin woont het liefst in een Pippi Langkous-huis met veel kleur en bijzondere items. Frank houdt daarentegen meer van het praktische en industriële. Een rustiger geheel met strakke lijnen en niet te veel kleur. Groen en blauw vindt hij wel mooi. 

Voor

Sneak peek eindresultaat

Achttien dozen

Het interieur is nu vooral een verzameling van meubels en accessoires uit hun vorige woningen. Ze hebben wel gezocht naar nieuwe items, zoals een eetkamerlamp, maar uiteindelijk hebben ze achttien dozen aan nieuwe lampen teruggestuurd en de oude lamp maar laten hangen. De keuken is wel een compromis geworden. De strakke witte keuken past bij hem, en de robuuste tegelvloer is echt iets voor haar.  

Sneak peek 

Stylist Fietje gaat Karin en Frank helpen door kleur aan te brengen op de witte muren en duidelijke woonzones te creëren. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de eerste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 20 februari om 19:25 uur op SBS6.

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Fietje Bruijn

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv