Weer verliefd op je huis: voor welke prijs ga jij?

Ook zin om in je huis aan de slag te gaan na het kijken van ‘Weer verliefd op je huis’? Fijn om te weten: we verrassen niet alleen de stellen in de aflevering, maar ook jou als kijker. Want ook dit seizoen geven we weer mooie prijzen weg, dit keer van Eijerkamp, ATAG en Upstairs. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete prijs kiezen en heel hard duimen.

Interieuradvies t.w.v. € 350,-.

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Verwonder je in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken en ontdek de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s bekend van tv. Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist mét Eijerkamp shoptegoed t.w.v € 350,-. Wat een feest!

20x kookworkshop bij de Kookfabriek

Het assortiment van ATAG is volledig gericht op de keuken. Daarmee is ATAG dan ook een echt kookmerk. Van stoomovens tot koelkasten en van vaatwassers tot inductiekookplaten. Voor ieder type kok levert ATAG apparatuur waarmee de thuiskok iedere avond weer de lekkerste gerechten op tafel zet. ATAG heeft een passie voor koken, daarom mogen we 20x een kookworkshop ( t.w.v. € 255,-) weggeven bij de Kookfabriek. De workshop is voor twee personen.

Je trap weer als nieuw

Heb je een lelijke of versleten trap? Maak nu kans op een traprenovatie van Upstairs. In meer dan 20 jaar heeft Upstairs Traprenovatie al zo’n 75.000 trappen gerenoveerd, het merk mag zich dan ook gerust dé specialist noemen op gebied van traprenovatie. Dankzij het unieke trede-over-trede systeem is er voor iedere trap een passende oplossing. Ook fijn: je nieuwe trap wordt vaak al binnen één dag vakkundig gemonteerd – zonder hak- of breekwerk.

Voor welke prijs ga jij?

A Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed t.w.v. € 350,- 
B Een kookworkshop voor twee personen van ATAG
C Een Upstairs traprenovatie, zie actievoorwaarden

nog meer: tv