WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winactie: zo word je weer verliefd op je huis

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. We geven ook dit seizoen weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Eijerkamp, Sphinx en Upstairs. Welke prijs kies jij? (promotie)Eijerkamp stijlstudio

Eijerkamp

Eijerkamp is dé nationale wooninspirator in Zutphen en Veenendaal. Je vindt er alles onder één dak voor wonen, slapen en design. Met alle bekende woonmerken en woonstijlen overzichtelijk bij elkaar, slaag je altijd voor ieder budget. Laat je inspireren door de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend uit het tv programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Sphinx Acanto

Sphinx

Is jouw toilet toe aan een make-over? Sphinx vervangt jouw bestaande closet, zitting en fontein door nieuwe producten uit de serie Sphinx Acanto t.w.v. € 2000,-. Natuurlijk wordt jouw kleinste kamertje ook aangekleed met een aantal leuke accessoires.

Upstairs traprenovatie Schagen

Upstairs

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing. Lees hier de actievoorwaarden.

Voor welke prijs ga jij

Helaas, deze winactie is afgelopen.

A: Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
Gefeliciteerd: Saskia S. uit Amsterdam, Jiska V. uit Apeldoorn en Miranda B. uit Willemstad.

B: Een Sphinx Acanto metamorfose voor je toilet t.w.v. € 2000,-
Gefeliciteerd: Sonja van S. uit Dinteloord

C: Een traprenovatie van Upstairs
Gefeliciteerd: Anna G. uit Weesp

nog meer: tv