vtwonen

Winactie: zo word je weer verliefd op je huis

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. We geven ook dit seizoen weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Eijerkamp, Sphinx en Upstairs. Welke prijs kies jij? (promotie)

Eijerkamp stijlstudio

Eijerkamp

Eijerkamp is dé nationale wooninspirator in Zutphen en Veenendaal. Je vindt er alles onder één dak voor wonen, slapen en design. Met alle bekende woonmerken en woonstijlen overzichtelijk bij elkaar, slaag je altijd voor ieder budget. Laat je inspireren door de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend uit het tv programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Sphinx Acanto

Sphinx

Is jouw toilet toe aan een make-over? Sphinx vervangt jouw bestaande closet, zitting en fontein door nieuwe producten uit de serie Sphinx Acanto t.w.v. € 2000,-. Natuurlijk wordt jouw kleinste kamertje ook aangekleed met een aantal leuke accessoires.

Upstairs traprenovatie Schagen

Upstairs

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing. Lees hier de actievoorwaarden.

Voor welke prijs ga jij

Helaas, deze winactie is afgelopen.

A: Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
Gefeliciteerd: Saskia S. uit Amsterdam, Jiska V. uit Apeldoorn en Miranda B. uit Willemstad.

B: Een Sphinx Acanto metamorfose voor je toilet t.w.v. € 2000,-
Gefeliciteerd: Sonja van S. uit Dinteloord

C: Een traprenovatie van Upstairs
Gefeliciteerd: Anna G. uit Weesp

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Sandra Wijers op 11 november 2018 om 20:16

Wij willen heel graag onze toiletruimte boven opnieuw stylen. Dus wij zouden heel graag de make over van sphinx willen winnen.

>

Merel op 14 oktober 2018 om 19:53

Over de winactie was net op tv

>

Ricky op 14 oktober 2018 om 19:51

Ik zit nu te kijken naar jullie wilde meedoen met de prijsvraag staat er op de site kan niet meer meedoen is verlopen 18 febr maar het is toch 14 oktober? Hoe kan dit

>

Silvia de Mol op 19 juli 2018 om 15:23

Antwoord A

>

vtwonen op 20 juli 2018 om 09:07

Beste Silvia, helaas is deze winactie al afgelopen. De winnaars staan vermeld.

>

helma op 26 februari 2018 om 10:05

Zelf een bijzettafel maken van druivenranken, maar hoe doe ik dat precies en waar laat ik een mooie glasplaat op maat maken? Er zijn vast mensen die mij een reactie kunnen geven.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties