WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kijk en win!

Ook zin om aan de slag te gaan na het kijken naar ‘Weer verliefd op je huis’? We verrassen niet alleen de stellen in de aflevering, maar ook jou als kijker. Want ook dit seizoen geven we weer mooie prijzen weg, dit keer van Eijerkamp, Geberit, Upstairs en Flexa. Welke prijs kies jij?

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Verwonder je in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken en ontdek de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s bekend van tv. Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v  €350,-.

Upstairs

Traprenovatie

Kan je trap een nieuwe jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot de specialist in traprenovatie. Binnen een dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of zelfs leer: voor iedere trap is er een passende oplossing.

Verfpakket

Raak jij geïnspireerd door de make-overs op tv en krijg je zin om zelf aan de slag te gaan? Kies dan voor het Flexa verfpakket t.w.v. €250,-  Het pakket bestaat uit Flexa Creations muurverf in een kleur naar keuze uit 54 opties en ook de glansgraad kies je zelf. In het pakket zitten ook een verfroller, kwast en verfbak.

Toilet make-over

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceert Geberit de DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem  is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op je toiletbeleving. Heb je ook altijd al willen genieten van de voordelen van een stankvrij toilet, maar heb je geen zin in een ingrijpende verbouwing? Doe dan mee en wie weet win je een stankvrij toilet van Geberit. t.w.v €1.500,-.

Welke prijs kies jij?

A Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed t.w.v. €350,- 
B Een Upstairs traprenovatie, zie actievoorwaarden
C Flexa verfpakket t.w.v. €250,- 
D Een Geberit toilet make-over, zie actievoorwaarden

nog meer: tv