Shopgids: spiegels

beeld vtwonen Beeld

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Of op tafel, in de badkamer, aan de kast… een spiegel komt overal van pas. Handig om in te kijken, maar ook leuk om naar te kijken. Met een mooie spiegel haal je een blikvanger in huis! Wil je meer weten of de functie van een spiegel? En ben je benieuwd waar je de mooiste spiegel kunt kopen? Lees dan snel verder.

Lees verder onder de advertentie

Welke vorm en grootte?

Wil je een nieuwe spiegel kopen? Bedenk dan eerst waar je deze wilt hangen en welke functie de spiegel moet hebben. Een grote spiegel is handig in de slaapkamer om je outfit in te bekijken. Kies voor een staande spiegel, spiegel met verlichting of spiegelkast. Wil je een spiegel die naast praktisch vooral ook stijlvol is? Dan past een ronde van hout of een kleine spiegel met zwarte lijst perfect bij je. Zie je de spiegel meer als accessoire, dan kun je helemaal los gaan in kleur en vorm.

SHOP ALLE SPIEGELS

Inspiratie

Benieuwd wat je allemaal met een spiegel kan? Hieronder vind je genoeg ideeën!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Spiegels: zoveel meer dan sfeermakers

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Stylen met spiegels

beeld vtwonen Beeld

5 unieke ideeën voor spiegels in huis

Lees verder onder de advertentie

BEKIJK MEER IDEEËN VOOR SPIEGELS

Multifunctioneel

Een spiegel gebruik je tijdens het opmaken, aankleden en föhnen, maar je kunt er meer mee dan je denkt. Zo zijn spiegels perfecte lichtverdelers en creëren ze een ruimtelijk gevoel. Daarnaast kun je spiegels ook gebruiken als kunstwerk of wanddecoratie. Maak bijvoorbeeld een collage van verschillende spiegellijsten voor een leuk effect.

Wandspiegels

Wandspiegels zijn populair: je hangt ze gemakkelijk aan de muur, kast of deur. Maar wandspiegels kunnen naast praktisch ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur zijn. Zo heb je wandspiegels in unieke vormen, kleuren en zelfs met opstaande rand om iets kleins in op te bergen.

Lees verder onder de advertentie

SHOP ALLE WANDSPIEGELS