Handig en stijlvol, dit zijn de mooiste rieten manden

beeld vtwonen Beeld

Opbergmanden zijn onmisbaar in ieder interieur. Ze zijn functioneel, makkelijk te verplaatsen en je kunt er een hoop rondslingerende spullen in kwijt. Maar het oog wil ook wat. Daarom zetten we de mooiste rieten manden voor je op een rij. Enjoy!

Lees verder onder de advertentie

Alle soorten en maten

Rieten manden zijn er in alle soorten en maten. En dan hebben we het niet alleen over de verschillende formaten waarin we deze handige opbergers zien, maar ook over verschillende kleuren. Omdat het riet wordt gevlochten, zijn er ook allerlei verschillende vormen en structuren mogelijk.

Mix and match

Het leuke aan al deze opbergmanden in verschillende vormen, kleuren en formaten is het feit dat je ze kunt combineren. Don’t be shy; alles mag. De verschillende manden zorgen samen voor een gezellige chaos. En dit kun jij ook!

Ga je toch liever op de minimalistische toer? Kies dan één soort mand en schaf deze in drie verschillende groottes aan. Dan kun je ze op verschillende plekken in huis gebruiken en blijft alles toch één geheel. Of zet de verzameling manden juist bij elkaar.

Ook handig en leuk voor de afwisseling: hier shop je opbergboxen in andere materialen en kleuren.

Lees verder onder de advertentie

Kun je meer opbergtips gebruiken? Bijvoorbeeld voor de hal of kinderkamer? Hier vind je alle handige artikelen over opbergen of bestel de vtwonen Opbergspecial. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Shop rieten manden…

Bron: beeld: vtwonen 13-2016 | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn

Lees verder onder de advertentie