shopgids tuindecoratie

Een fauteuil zorgt voor ultieme ontspanning. Sluit je even af van alle drukte met een goed boek. Of laat je lekker wegzakken in de zachte kussens na een lange werkdag. Maar fauteuils zijn niet alleen comfortabel, je haalt meteen een blikvanger in huis. Wil je een fauteuil kopen? En ben je benieuwd waar je allemaal uit kunt kiezen? Lees dan snel verder.

Soorten tuindecoratie

Het belangrijkste van tuindecoratie is natuurlijk dat het weerbestendig is. Hoe leuk die ene poster ook aan je schuur hangt, een flinke regenbui en je kunt ‘m weggooien. Kies daarom liever voor een tuinschilderij – deze ziet er leuk uit en kan goed tegen een stootje of een buitje. Een gezellige look creëer je gemakkelijk door een tuinkleed te gebruiken op het terras. Fan van kunst? Kijk dan eens naar een tuinbeeld of accessoire. Zeker als je een grote tuin hebt, doet zo’n kunststuk het goed. Tot slot mogen een aantal mooie bloempotten en plantenbakken niet ontbreken. Natuurlijk gevuld met kleurrijke bloemen en weelderige planten.

Klein maar fijn

Heb je een kleine tuin? Geen zorgen, want ook die kun je opleuken met tuindecoratie. Denk aan sfeerverlichtingbuitenkleden en een bankje met kussens. Of hang een tuinposter aan de muur. Liever meer groen? Kies dan voor bloemen en planten die in een hangende plantenbak kunnen. Die hang je zo aan de schutting of reling. Met de juiste accessoires wordt zelfs de kleinste tuin gezellig.

Help de natuur een handje

Je mag moeder natuur soms best een handje helpen. Dat is niet alleen goed voor de dieren, bloemen en planten, maar ook voor de sfeer in jouw tuin. Fluitende vogels, bijen die van bloem naar bloem vliegen en mooie vlinders vrolijken iedereen op. Hang een vogelhuisje of vogelvoer op. Of plant bloemen waar bijen en vlinders blij van worden, zoals lavendel en salie. Zo heb je in no time een kleurrijke en levendige tuin!

Liever niet zelf doen? Schakel dan de vtwonen klushulp in!

nog meer: