Weer verliefd op je huis: voor welke prijs ga jij?

Samenwerking

null Beeld

Onze stylisten doen elke week weer hun stinkende best om de bewoners dolgelukkig te maken met hun nieuwe interieur. Dat gunnen wij jullie, als kijker, ook! Ook dit seizoen geven we weer fijne prijzen weg. Denk aan shoptegoed van Eijerkamp, een intelligente kweekbak van Bosch, kozijntegoed van Select Windows en keukenstylingadvies van Mandemakers keukens. Voor welke prijs ga jij?

Lees verder onder de advertentie
null Beeld

Bosch SmartGrow Life slimme moestuin t.w.v. € 169

Wat is er nu leuker dan zelf kruiden, eetbare bloemen, fruit en groenten kweken? Met deze slimme moestuin van Bosch voor binnen lukt dat zelfs zonder groene vingers. De SmartGrow bevat een alles-in-één indoor kweeksysteem. Dit betekent dat bewatering en belichting helemaal automatisch gaan. Bovendien staat dit technische snufje ook nog eens hartstikke gezellig in je keuken.

null Beeld
Lees verder onder de advertentie

Eijerkamp interieuradvies en shoptegoed t.w.v. € 350

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Verwonder je in het woonwinkel-warenhuis met ruim 150 woonmerken en ontdek de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s bekend van tv. Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist mét Eijerkamp shoptegoed t.w.v € 350. Wat een feest

null Beeld

Mandemakers Keukens keukenstylingadvies door stylist Eva van de Ven t.w.v. € 499

Dolgraag je keuken een upgrade geven, maar geen idee waar te beginnen? Stylist Eva van de Ven, bekend van Weer verliefd op je huis komt langs bij jouw thuis en geeft twee uur lang persoonlijk keukenstylingadvies. Van kleuren en stijlen, tot designs en opstellingen; wat past beter, een hoekopstelling of toch een kookeiland? Laat je verrassen en inspireren, en maak samen met Eva een plan voor jouw ideale keuken. Aangeboden door Mandemakers Keukens ter waarde van € 499.

Lees verder onder de advertentie
null Beeld

Select Windows kozijntegoed incl. duurzaam woonadvies t.w.v. € 1.500

Met de hoge prijzen voor gas en stroom is energiezuinig wonen een wens van bijna iedereen. Met sterk isolerende kozijnen en het juiste isolatieglas kan je je energierekening – passend bij jouw smaak en woonstijl – verlagen, plus het levert natuurlijk heel veel comfort op. De Select Windows adviseurs doen er alles aan om jouw woonplezier te vergroten. Ze helpen je daarom met liefde bij het uitzoeken van een mooi, passend kozijn voor meer licht en ruimte in jouw huis. En natuurlijk ontzorgen ze je ook met een montageservice die uitblinkt.

Doe mee en win!

Deze winactie loopt van 19 februari 2022 om 11u t.e.m. 9 april 2023 23:59u. Waag je kans en wie weet sleep jij zo’n fantastische Weer verliefd op je huis prijs in de wacht.

Lees verder onder de advertentie