Dit zijn de 5 meest gelikete accommodaties op Airbnb’s Instagram

beeld vtwonen Beeld

Het is aftellen geblazen, want de zomervakantie staat voor de deur! Op het Instagramprofiel van Airbnb ben je aan het juiste adres om nu alvast weg te dromen bij de mooiste vakantiebestemmingen. Pak je travel wishlist er maar bij, want wij doken hun archief in. Dit zijn de vijf accommodaties die de meeste likes ooit ontvingen.

Lees verder onder de advertentie

5. Glamping in de bossen van Vermont, VS

In 2020 postte Airbnb de bovenstaande foto op Instagram. Niet geheel verrassend ontving het kiekje van deze glazen tiny house middenin de bossen van Vermont heel wat likes. In de zelfontworpen ‘open-air sleeping cabin’ – zoals het verblijf in de tekst op Airbnb wordt genoemd – voel je je één met de natuur. Ook niet verkeerd: sinds dit jaar hebben de eigenaren een hottub naast het huisje geplaatst voor de huurders.

Je boekt deze accommodatie via deze link

Lees verder onder de advertentie

4. Slapen met uitzicht op het Zion-gebergte in Utah, VS

Nog een populair plaatje afkomstig uit de Verenigde Staten is deze van Zion National Park in Utah. Op de unieke locatie vind je de eco-accommodatie met waanzinnig mooi uitzicht op het natuurgebied. De houten glamping hut is klein, maar fijn en geschikt voor twee personen.

Voor meer info, foto’s en reserveringen klik je hier.

Lees verder onder de advertentie

LIEVER WEG IN EIGEN LAND?
7 spectaculaire vakantiehuizen in Nederland

3. Overnachten aan de kust van Chili

Dan naar de top drie van Airbnb’s meest gelikete accommodaties op Instagram. Dit fantastische verblijf aan de kust van Chili, in de Valparaiso regio, ontving bijna 70.000 likes. Het vakantiehuis heeft net wat meer ruimte dan de vorige twee accommodaties. In de 54 vierkante meter oppervlakte vind je een complete badkamer, eetkamer, slaapkamer en een zonnig terras waarbij je alle privacy van de wereld hebt.

Lees verder onder de advertentie

Bekijk meer foto’s en boek deze accommodatie via Airbnb

2. Uren naar het uitzicht turen in Guatemala

Door naar de volgende spectaculaire panorama. Dit houten huisje in Guatemala heeft een 180-graden uitzicht op het meer en de vulkaan van Atitlán. De hele voorgevel van de woning is gemaakt van glas, zodat je vanuit bed lekker kunt wegdromen met dit uitzicht. Ook heb je geen buren die de privacy verstoren en mag je al het fruit uit de bijbehorende tuin gewoon opeten.

Lees verder onder de advertentie

Goed om te weten: het is een flinke klim om bij de kleine villa op 1600 meter boven zeeniveau te komen, stevige wandelschoenen zijn hier een must.

Dit verblijf boek je via deze link.

1. Leven als een god in Frankrijk in een stenen kasteel

Lees verder onder de advertentie

Voor een bezoek aan de nummer één van meest gelikete Instagramposts van Airbnb hoeven we de oceaan niet over te steken. Iets dichter bij huis, in de bos- en wijngaarden van Saint Victor la Coste in Zuid-Frankrijk vind je dit eeuwenoude kasteel met cottage. In de historische kasteeltuin ligt het zwembad dat je met de andere gasten deelt. Dit idyllische plaatje is ondertussen goed voor meer dan 75.000 likes.

Bekijk hier meer foto’s van- en reserveringsinfo over deze accommodatie

Bron: Beeld: @bonitte via Instagram

Lees verder onder de advertentie