WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo style je de keuken: 7 tips

Met verf, wandtegels of leren handgrepen: er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om de keuken te stylen. Met deze 7 tips geef je jouw keuken binnen een handomdraai een nieuwe look.

1. Tegeltjes

Glanzende tegeltjes weerkaatsen licht en laten een kleine keuken groter lijken. Maar met tegels kun je ook mixen en matchen. Met een groot en kleiner formaat, egaal en dessins, alles fijn met elkaar gemixt in één ruimte.

Grote en kleine wandtegels, fijn gemixt

in één ruimte

2. Planten en potten

Verse bloemen zijn mooi, maar een grote plant op het aanrecht is pas echt een blikvanger.

Zo style je de keuken | vtwonen
Zo style je de keuken | vtwonen

3. Verzamel keukengerei

Het meeste keukengerei wil je uit het zicht hebben. Maar de dagelijkse benodigdheden als olie, zout en peper kun je op een mooi blad zetten. Dat maakt visueel een wereld van verschil.

Olie, peper en zout, rangschik ze samen

op een mooi blad

4. Zet kunst op het aanrecht

Toegegeven: een enigszins groot aanrecht is hierbij een must. Het grote voordeel: je hoeft geen spijkers in de muur te slaan.

5. Hang mooie borden op

Zonde om mooie borden weg te stoppen in een keukenkastje toch? Geef ze de aandacht die ze verdienen door ze in de keuken tentoon te stellen. Met een haakje aan een spijkertje aan de muur of in een bordenrek.

6. Zet pannen op het fornuis

Zet een mooie pan op het fornuis. Zo krijg je meteen zin om een culinair gerecht te koken.

7. Mini spa-moment

Met zeep in een mooi flesje, handcrème en een geurkaars wordt handen wassen bijna een soort zen-moment. En het staat natuurlijk hartstikke chic.

nog meer: keuken inspiratie