WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win! Met deze prijzen word je weer verliefd op je huis

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook in seizoen 9 geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Eijerkamp, GROHE, HiFi Klubben, Sphinx en Upstairs. Welke prijs kies jij? (promotie)

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken. En ontdek de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend van het tv-programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Kokendwaterkraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Je maakt nu kans op een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan.

Audio

Begint iedere dag bij jou met je favoriete muziek? Dan ben je bij HiFi Klubben aan het juiste adres. Daar draait álles om beeld en geluid. Je maakt nu kans op een HiFi Klubben giftcard t.w.v. € 449,-.

Toilet make-over

Is jouw toilet toe aan een make-over? Sphinx vervangt jouw bestaande closet, zitting en fontein door nieuwe producten uit de serie Sphinx Acanto t.w.v. € 2000,-. Natuurlijk wordt jouw kleinste kamertje ook aangekleed met een aantal leuke accessoires.

Traprenovatie

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing.

Voor welke prijs ga jij

A: Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
B: Een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-
C: Een HiFi Klubben giftcard t.w.v. € 449,-
D: Een Sphinx Acanto toilet make-over t.w.v. € 2.000,-
E: Een Upstairs traprenovatie, zie actievoorwaarden

Gefeliciteerd M. de Vries met de Grohe Red kraan en K. ter Braak met de HiFi Klubben giftcard. Felicitaties aan M. van Zoest met de Sphinx Acanto toilet make-over en P. Geerts met de Upstairs traprenovatie. Ook de volgende drie winnaars gefeliciteerd met het shoptegoed van Eijerkamp; M. Dammer, S. Iedema en M. Landman. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

nog meer: wooninspiratie