Win! Met deze prijzen word je weer verliefd op je huis

In het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook in seizoen 9 geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van Eijerkamp, GROHE, HiFi Klubben, Sphinx en Upstairs. Welke prijs kies jij? (promotie)

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken. En ontdek de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend van het tv-programma! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Kokendwaterkraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Je maakt nu kans op een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan.

Audio

Begint iedere dag bij jou met je favoriete muziek? Dan ben je bij HiFi Klubben aan het juiste adres. Daar draait álles om beeld en geluid. Je maakt nu kans op een HiFi Klubben giftcard t.w.v. € 449,-.

Toilet make-over

Is jouw toilet toe aan een make-over? Sphinx vervangt jouw bestaande closet, zitting en fontein door nieuwe producten uit de serie Sphinx Acanto t.w.v. € 2000,-. Natuurlijk wordt jouw kleinste kamertje ook aangekleed met een aantal leuke accessoires.

Traprenovatie

Kan je trap een nieuw jasje gebruiken? Maak nu kans op een Upstairs traprenovatie. De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken Upstairs tot dé specialist in traprenovatie. Binnen één dag heb jij al een nieuwe trap in huis! Hout, beton, staal of natuursteen: voor iedere trap is er een passende oplossing.

Voor welke prijs ga jij

A: Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
B: Een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-
C: Een HiFi Klubben giftcard t.w.v. € 449,-
D: Een Sphinx Acanto toilet make-over t.w.v. € 2.000,-
E: Een Upstairs traprenovatie, zie actievoorwaarden

Gefeliciteerd M. de Vries met de Grohe Red kraan en K. ter Braak met de HiFi Klubben giftcard. Felicitaties aan M. van Zoest met de Sphinx Acanto toilet make-over en P. Geerts met de Upstairs traprenovatie. Ook de volgende drie winnaars gefeliciteerd met het shoptegoed van Eijerkamp; M. Dammer, S. Iedema en M. Landman. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anne van Klooster op 14 april 2019 om 20:35

Wij krijgen 13 mei de sleutel van ons huis. Een traprenovatie staat hoog op ons lijstje.
Dit zou een super verjaardags kado zojn

>

Monique op 10 april 2019 om 14:11

Ik ben mijn keuken aan het op pimpen en zou super blij zijn met de Grohe kraan:-)

>

Helga Brok op 7 april 2019 om 20:17

Wie niet waagt....zouden super blij zijn toilet make-over. Deze is er echt aan toe!

>

Helga Brok op 1 april 2019 om 07:40

Zouden super blij zijn met de toilet make over van Sphinx. Hebben sinds een jaar een andere huis heel veel aan moeten klussen en helaas nog steeds niet toegekomen aan het toilet terwijl deze echt uit het jaar nul is. Dan zou het huis echt af zijn want zoiets is toch ook een visitekaartje

>

Marga van Duijvendijk op 31 maart 2019 om 21:43

Graag de traprenovatie voor mijn zoon en schoondochter die in juli hun nieuwe woning gaan betrekken en waar de trap wel een update nodig heeft

>

Marjolein van Dooren op 31 maart 2019 om 20:28

Ik ga voor de traprenovatie.
Jarenlang , na de nodige tegenslagen heb ik gespaard om een kleine eengezinswoning te kopen en dat is nu gelukt!
Ik ben superblij en dankbaar, binnenkort krijg ik de sleutel en ga ik volop klussen, zelf en ook met lieve vrienden die me gaan helpen.
Alles lukt vast, maar de trap...…… iedere week vergaap ik me letterlijk aan de prachtige en stoere uitvoeringen van up-stairs in verliefd op je huis.
wauw: van zo'n trap kan ik alleen maar dromen. Het lijkt me echt supermooi om deze eye catcher zelf in huis te mogen hebben.

>

Marijke op 31 maart 2019 om 20:17

Graag eijerkamp scheck

>

Jose guldemond op 31 maart 2019 om 20:15

Trap is bekleed met marmoleum ziet er niet uit!

>

Sanne Aalberts op 31 maart 2019 om 20:15

Ik zou heel graag een traprenovatie willen winnen! Wij wonen u een jaar in ons nieuwe huis. De trap hebben wij 5x moeten witten daar deze smurfenblauw was geschilderd door de vorige eigenaar! Helaas komt het blauw er weer doorheen en misstaat dit bij de rest van ons prachtige interieur geïnspireerd op VT wonen.

>

Sylvia van zelst op 25 maart 2019 om 10:37

Graag voor de nieuwe toiletruimte. We hebben nu een oude toilet uit de jaren 70. De kinderen zijn allemaal uit huis dus toe aan vernieuwing voor onszelf.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties