vtwonen verhuist en jij wint!

In het tv-programma ‘vtwonen verhuist’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook dit seizoen geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van GROHE, Eijerkamp en Histor. Welke prijs kies jij? (promotie)

Kokendwaterkraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Je maakt nu kans op een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan.

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken. En ontdek de vtwonen Stijl Studio’s, met de nieuwste woonstijlen van dit najaar! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Kleuradvies bij jou thuis

Zou jij ook wel zo’n gekleurde muur willen, maar weet je niet precies hoe of wat? Laat je dan adviseren door een van de exclusieve Histor stylisten. Schrijf je in en win 3 uur advies op maat bij jou thuis t.w.v. €295,-. Afhankelijk van je woonvraag geeft ze niet alleen advies over kleurgebruik, maar bijvoorbeeld ook over de indeling.

Voor welke prijs ga jij

A: Een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-
B: Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
C. Histor kleuradvies t.w.v. €295,-

Deze winactie liep t/m 6 januari 2019, dus deelnemen is niet meer mogelijk.

Gefeliciteerd W.Geerligs met de Grohe Red kraan en I. Ebben met het Histor kleuradvies. Ook de volgende drie winnaars gefeliciteerd met het shoptegoed van Eijerkamp; J. Roelen, S. Hortensius en P. Franken. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anita Steenbergen op 10 december 2018 om 03:58

Wat kan Frans het met zijn team mooi inrichten afhestemd o de woonwensen. Wij zouden nog graag meedoen met het programma. We (mijn zoon van bijna 5, mijn man en ik) verhuizen 4-1-19 naar een karakteristieke 2 onder 1 kap woning uit de jaren 50 in Maarn.

Beste Anita,
Opgeven kan via deze link:
https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen/
Groet,
vtwonen

Chantal op 11 december 2018 om 21:58

Leuke actie!!

Myrthe op 16 december 2018 om 16:59

Waar kan ik vinden wie de vorige actie heeft gewonnen?

Beste Myrthe,
Alle winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Na afloop vermelden wij bovendien de namen van de winnaars in het desbetreffende artikel.
Groet,
vtwonen

Gerrie op 1 april 2019 om 10:03

Prijs B. Ik kan heel goed advies voor mijn woonkamer gebruiken.