vtwonen verhuist en jij wint!

In het tv-programma ‘vtwonen verhuist’ verrassen we niet alleen de stellen, maar ook jou als kijker. Ook dit seizoen geven we weer een paar mooie prijzen weg, dit keer van GROHE, Eijerkamp en Histor. Welke prijs kies jij? (promotie)

Kokendwaterkraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Je maakt nu kans op een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan.

Shoptegoed

Bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken. En ontdek de vtwonen Stijl Studio’s, met de nieuwste woonstijlen van dit najaar! Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist en Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-.

Kleuradvies bij jou thuis

Zou jij ook wel zo’n gekleurde muur willen, maar weet je niet precies hoe of wat? Laat je dan adviseren door een van de exclusieve Histor stylisten. Schrijf je in en win 3 uur advies op maat bij jou thuis t.w.v. €295,-. Afhankelijk van je woonvraag geeft ze niet alleen advies over kleurgebruik, maar bijvoorbeeld ook over de indeling.

Voor welke prijs ga jij

A: Een GROHE Red kraan t.w.v. € 1.299,-
B: Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350,-
C. Histor kleuradvies t.w.v. €295,-

Deze winactie liep t/m 6 januari 2019, dus deelnemen is niet meer mogelijk.

Gefeliciteerd W.Geerligs met de Grohe Red kraan en I. Ebben met het Histor kleuradvies. Ook de volgende drie winnaars gefeliciteerd met het shoptegoed van Eijerkamp; J. Roelen, S. Hortensius en P. Franken. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

nog meer: wooninspiratie