WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Buiten eten: stylingtips voor een mooi gedekte buitentafel

Zodra de zon ’s avonds nog schijnt, eten we het liefst buiten aan een mooi gedekte tafel. Zwoele buitenlucht? Check! Goed gezelschap? Check! Het enige wat nog ontbreekt is een heerlijk diner, bereid in je eigen buitenkeuken.

vtwonen 07-2020 | buiten eten in de tuin

Koken in een DIY buitenkeuken

Wat is er leuker dan buiten koken terwijl je gasten alvast aan het borrelen zijn in de tuin? Een eigen buitenkeuken maak je gemakkelijk zelf met deze DIY, waarin genoeg ruimte is gecreëerd om je outdoor keukenspullen op te bergen, of kies juist voor bovenstaand exemplaar met grafisch patroon. Op de plank boven deze keuken krijgen planten, bamboe schalen en ander mooi servies een ereplekje.

vtwonen 07-2020 | buiten eten in de tuin
vtwonen 07-2020 | buiten eten in de tuin

Zomerse tafelstyling

Is het eten bereid? Dan mogen we met z’n allen aanschuiven aan een extra lange mooi gedekte tafel. Laat een (zelfgemaakt) linnen tafelkleed extra losjes hangen, dat geeft een rijkelijk effect. Blank houten stoelen, wit servies, een grote vaas met bloemen en citrusfruit maken de tafel compleet.

Happy hang out

Van lazy loungeset tot tuintafel en schommelstoel; om het vakantiegevoel te ervaren hoef je echt je tuin niet uit. Met deze 6 stylingideeën ervaar je het vakantiegevoel in de tuin. Laat het genieten beginnen!

nog meer: wooninspiratie