WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezien op tv: DIY eetbank en tv-meubel

In aflevering 10 van ‘Zelf aan de slag’ zag je hoe stylist Femke de woonkamer van Jojanneke en Joost een prachtige metamorfose gaf. De voormalige woonkamer had nog de laatste puntjes op de i nodig en het oude meubilair van de vorige bewoners was toe aan vervanging. Bij de make-over werd ook weer zelf geklust; deze keer een DIY eetbank en tv-meubel. Krijg je al zin om zelf aan de slag te gaan? (in samenwerking met KARWEI)

Praktisch tv-meubel

Tegenwoordig zijn de grote, platte tv-schermen een belangrijk onderdeel van de woonkamer en verdienen ze dan ook een mooie plek op het dressoir. Daarnaast geeft een tv-meubel de mogelijkheid om al je snoeren, opladers en afstandsbedieningen, cd’s en boeken op te bergen. En voilà; de woonkamer ziet er opgeruimd uit. Het tv-meubel dat in aflevering vtwonen Zelf aan de Slag aflevering 10 werd gemaakt, is ook nog eens erg praktisch. Zo is er plek voor de tv, maar is er ook een plekje voor de kids en een grote plant. Lees hier hoe je ‘m zelf kan maken!

Creëer meer zitruimte met een eetbank

Eetbanken zijn de nieuwe eetkamerstoelen. Niet gek, want een eetbank is praktisch en ziet er mooi uit. Daarnaast creëert een eetbank meer zitruimte, zodat er nóg meer vrienden en familie gezellig kunnen tafelen! Zelf een DIY eetbank maken? Dat doe je zo!

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Woonkamer