WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak van je tuin een bijzondere plek met vtwonen buitentegels

Met de lente in aantocht, is dit het ideale moment om je buitenruimte eens goed aan te pakken. Veel grote aanpassingen zijn daar niet voor nodig. Met buitentegels, leuke meubels zoals een hangstoel, loungeset of tuinbank maak je van je tuin, balkon of dakterras een bijzondere plek om te genieten en te relaxen. Hoe je het ook stylet, vtwonen buitentegels zorgen voor een bijzondere basis.

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 2 seizoen 14 | Fietje in Gorinchem

Tegel met karakter

De lente staat alweer voor de deur! Kun je ook niet wachten op lange zomeravonden tafelen en relaxen in de tuin? Om straks nog meer van de buitenruimte te kunnen genieten kun je het alvast gezellig maken met een paar mooie tuinmeubels en accessoires, zoals kussens, bijzettafeltjes en verlichting. Begin bij het inrichten van je tuin met de basis: buitentegels. Door te kiezen voor een tegel in dezelfde kleurtint als de binnenvloer, wordt de tuin een verlengstuk van de woonkamer. 

In de tuin van Wannes en Borinda in Gorinchem koos stylist Fietje voor de Solostone Uni Beton Taupe buitentegels van vtwonen. Een prachtige tegel in een grijsbruine kleurtint, die zowel geschikt is voor de tuin, als een patio of veranda.

Stylist Fietje Bruijn:

‘Dat ik voor deze keramische tegel heb gekozen, is met een reden. De tegel sluit perfect aan op de vloer die in het huis ligt, waardoor de tuin een verlengstuk van de woonkamer is geworden. De veranda heeft een glazen schuifwand en aan de andere kant een open gedeelte. Hierdoor kun je droog zitten en tegelijkertijd buiten koken in het open gedeelte. Extra fijn is een Big Green Egg. Behalve grillen, kun je met deze houtskoolbarbecue ook bakken, roken, stomen, koken en slowcooken. Om de tuinkamer compleet te maken heb ik gekozen voor een comfortabel tuinset van Kees Smit Tuinmeubelen, waaraan Wannes en Borinda lange avonden kunnen tafelen met familie en vrienden.’

vtwonen collectie buitentegels

Bekijk hier de volledige vtwonen collectie buitentegels. Meer moois? Bekijk hier alles uit de vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

nog meer: tv