WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylingtips voor zomerse buiten-etentjes

Zodra het weer het toelaat, eten we het liefst buiten. Maak met deze tips de tuin een extensie van je huis, zodat het buiten net zo gezellig en comfortabel vertoeven is als binnen. Zo wordt eindeloos tafelen jouw favoriete zomeractiviteit. (in samenwerking met Hartman)

Tafel aankleden

De zwoele buitenlucht, de horizon die langzaam rood kleurt en het gekwetter van de vogeltjes maken van buiten eten een feestje. Kleed de eethoek gezellig aan met windlichten, opgevuld met een beetje zand of schelpen die je zelf hebt verzameld op het strand. Zo vallen de kaarsen niet om bij een zuchtje wind. Nederlandse zomers blijven onvoorspelbaar, kies daarom ook voor een tafel die tegen een stootje kan. De Sophie Studio tafel is er zo eentje die met haar stevige aluminium onderstel en sterk tafelblad (gemaakt van HPL) gerust het hele jaar buiten kan staan.

Haal binnen naar buiten

Net als binnenshuis, wil je ook buitenshuis lekker kunnen zitten en genieten van een goed glas wijn, fijn gezelschap en heerlijk eten. Richt het buiten net zo gezellig in als binnen met een buitentapijt voor onder de tafel, gezellige kussens en lekker zittende stoelen. De Sophie Organic kunststof kuipstoel met golvende curve in het zit- en ruggedeelte zit zó comfortabel, dat je liever niet meer opstaat. Net als de Sophie Studio tafel zijn ook de trendy kuipstoeltjes gemaakt van weerbestendig materiaal.

Omringd door lichtjes

Wanneer de zon allang het licht heeft uitgedaan laat je de tuin stralen door een twinkelend lichtsnoer of bungelende lampionnetjes op te hangen rondom het zitgedeelte. Heb je de ruimte om iets boven de eettafel te plaatsen? Schaf sfeervolle hanglampen met een lantaarn-look aan voor een stijlvol buitenbistro resultaat. Leun nog een keer lekker achterover in die fijne kuipstoel en laat de mooiste lichtjes maar aan de hemel verschijnen.

Proefzitten

Wil je het fijne zitcomfort van Sophie zelf ervaren? Probeer deze dan bij een Hartman dealer. Ga naar www.hartman.nl voor meer informatie en vind een dealer bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met Hartman

nog meer: Samenwerking