WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stalen binnendeuren: zo pas je ze toe door het hele huis

Ze zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit onze interieurs: stalen binnendeuren met glas. Zorgt voor flink wat extra daglicht en een boost voor je interieur. Twijfel je nog? Wij laten zien dat deze tijdloze deuren door het hele huis én met iedere woonstijl te combineren zijn. (in samenwerking met GewoonGers)

woonkamer ideeën
woonkamer met stalen deuren

Stoer staal

Dat zou je denken… maar eigenlijk worden de GewoonGers deuren gemaakt van aluminium. De afwerking doet niet onder voor staal en heeft daarbij ontzettend veel voordelen: aluminium is een zeer duurzaam materiaal en gaat daarom lang mee, is hartstikke licht in gewicht en de coating die GewoonGers hanteert is zeer krasbestendig. Verder wordt iedere deur per bestelling op maat gemaakt. Daarom passen ze in ieder bestaand kozijn en is hak- en breekwerk absoluut overbodig.

hal inspiratie
hal met stalen deur en ronde spiegel

Gevoel voor ruimte

Misschien wel de meest bekende keuze voor een stalen deur met glas: als doorgang naar de woonkamer. Niet zo gek ook, want met een tussendeur van glas creëer je meer daglicht en transparantie en betrek je de hal bij de woonkamer. Ook een open keuken, speelkamer of werkplek kun je met een GewoonGers deur gemakkelijk scheiden van de rest, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op ruimtelijkheid. Een vertrek kan afgesloten worden, maar de zichtlijnen en het open effect blijven bewaard.

Voor iedere woonstijl

Hoewel een stalen deur vaak alleen geassocieerd wordt met een industriële woonstijl, zorgt het slanke en minimalistische profiel van deze deuren ervoor dat ze in ieder interieur passen. Of je nu van een Scandinavische, basic, landelijke of moderne woonstijl houdt. Ook prettig: GewoonGers biedt de keuze uit 3 modellen en 6 verschillende soorten glas- en aluminium beplating. Ga bijvoorbeeld voor een moderne look met vier gelijke glaspanelen of kies voor een speels effect met een ongelijke verdeling. Passen de donkere profielen niet in jouw interieur? Dezelfde deuren zijn ook verkrijgbaar in een witte afwerking. Mooi als je van een lichte en minimalistische look houdt.

hal inspiratie
gang met twee stalen deuren

Door het hele huis

Stel, als doorgang naar de woonkamer heb je een staal-look binnendeur met glas. Hoe mooi zou het zijn als de deuren eromheen bij deze stijl aansluiten? We horen je denken: een glazen deur voor het toilet? Dat wordt inderdaad lastig! Daarom heeft GewoonGers de mogelijkheid om aluminium beplating toe te passen in de deuren. Zo heb je én alle deuren in dezelfde stijl, altijd privacy op het toilet, en kun je ook de inhoud van de trapkast stijlvol afschermen.

Ook stalen binnendeuren in huis?

Bekijk het aanbod en bestel de deur van jouw keuze gemakkelijk online. GewoonGers meet de deur vrijblijvend in en zorgt ervoor dat ‘ie in ieder bestaand kozijn past.

Bron: GewoonGers

nog meer: Wooninspiratie