WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met deze 6 tips creëer je een stijlvol én praktisch toilet

Is het toilet toe aan een opfrisbeurt, maar heb je geen zin in hak- en breekwerk? Met deze 6 tips krijgt het kleinste kamertje in een handomdraai een frisse en fraaie make-over en creëer je een stijlvol én praktisch toilet.

In samenwerking met Geberit

1. Praktische indeling

Ook voor het allerkleinste kamertje zijn er mooie en praktische oplossingen. Een compacte fontein die makkelijk te combineren is met een onderkast bijvoorbeeld. Ook stylist Eva ging er in aflevering 8 van Weer verliefd op je huis mee aan de slag. Zo zorgde ze ervoor dat Dennis en Angela hun losse toiletspullen voortaan kwijt kunnen in de onderkast met geïntegreerde handdoekhouder. Nooit meer stapels toiletrollen in het zicht.

2. Stijlvol design

We brengen bijna een uur per week op het toilet door: reden genoeg om er een stijlvol en praktisch toilet van te maken. Neem de gezellige woonkamer als voorbeeld! Een paar droogbloemen, mooie waxinelichthouders en foto’s knappen de boel meteen op. Geen plek om het neer te zetten? De magneetwand van badkamerspecialist Geberit is een chique en creatieve manier om sfeer toe te voegen zonder dat het ruimte inneemt.

3. Kwestie van comfort

Kijk bij de aanschaf van een nieuw toilet niet alleen naar grepen en kleuren (verleidelijk, we know!), maar denk ook na over straks. Een ontwerp dat met je meegroeit bespaart geld en is een duurzame keuze. Zo koos stylist Eva bij Dennis en Angela bewust voor een compact toilet dat een paar centimeter minder diep is dan een standaard toilet. Hallo extra beenruimte! Wel zo handig als hun twee zoons straks pubers zijn met loeilange stelten.

4. In een handomdraai schoon

Het toilet schoonmaken, het hoort erbij, maar is nou niet iets om naar uit te kijken. Gelukkig heeft badkamerspecialist Geberit daar iets op bedacht; hun Rimfree-toilet heeft namelijk geen spoelrand. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën geen kans zich te hechten onder de rand – misschien wel de moeilijkste plek om schoon te maken. Extra tip: bij een toilet of wastafel met KeraTect glazuur wordt er een glad oppervlak gevormd, waardoor vuil zich vrijwel niet kan hechten. Scheelt veel boenen én is een stuk hygiënischer.

5. Geen gedoe

In de categorie toiletergernissen: een wc die niet goed doorspoelt, een lekkende kraan, een falend ventilatiesysteem. Producten die je dagelijks gebruikt moeten gebruiksvriendelijk én van goede kwaliteit zijn. Daarom ontwikkelt Geberit oplossingen die eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en onderhoudsarm zijn. Neem de QuickRelease-toiletzitting. Deze afneembare toiletzitting haal je in één beweging los zodat alle hoekjes goed te poetsen zijn. Met hetzelfde gemak klik je de zitting weer terug op de wc-pot. Ideaal!

6. Altijd fris

De frisse geur van een schoonmaakbeurt vasthouden? Daarvoor gebruikte stylist Eva de Geberit DuoFresh module. Dit handige geurzuiveringssysteem neutraliseert vervelende geuren en blaast de schone lucht de ruimte in. Zo ruikt het toilet altijd lekker fris! Het design en de kleur van het bedieningspaneel bepaal je zelf. Van rechthoekig tot rond en van goud tot betonlook; de keuze is reuze.

Winactie

Ook zin om het toilet een opfrisbeurt te geven? Ontdek alle mogelijkheden van Geberit om het kleinste kamertje eenvoudig een grootse update te geven. Gratis shoppen? Check onze winactiepagina en maak kans op € 1.500,- shoptegoed van Geberit.

nog meer: Samenwerking