WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ingelijst staat netjes. Zo creëer je een unieke art wall in de woonkamer

Een mooie art wall brengt direct veel sfeer in huis. In ‘Weer verliefd op je huis’ zagen we hoe bepalend de keuze voor de lijsten is. Zelfs de tv blendde hierdoor perfect in. Zó zorgt een art wall voor een ultiem geluksmomentje, elke keer dat je ernaar kijkt.

In samenwerking met Samsung The Frame

Ingelijst staat netjes! Zo creëer je een unieke art wall in de woonkamer - Samsung Frame

Natuurthema

Sierlijke vogels, een mistig bos en een illustratie van een gedroogde berenklauw: de natuur is een dankbaar thema voor het creëren van een waanzinnige art wall. Stylist Fietje maakte in aflevering 9 van ‘Weer verliefd op je huis’ een stijlvolle combinatie van beelden in zwart-wit en pastelkleuren. Zelfs de tv werd omgetoverd tot een kunstwerk op zich. The Frame, uit de Lifestyle-collectie van Samsung, gaat als een schilderij op in het interieur. Hoe mooi is dat?

Om in te lijsten

Maar wat is een schilderij zonder mooie lijst? Precies! Personaliseer daarom de lijst van The Frame in een van de dertig beschikbare vtwonen-kleuren. Fietje koos in Haarlem voor een lijst in de vtwonen-kleur Soap, die goed past bij de kleur van de muur. Om de tv nog meer te laten blenden in het interieur, stemde ze ook de overige lijsten hierop af. Dat kan op verschillende manieren met de vtwonen-collectie: van zwart-wit tot romantisch.

Lees ook: 4 tips voor een lijstenwand aan de muur

Samsung Frame

Wisselkunst

Het leuke van een art wall: je kunt de beelden in de lijsten eenvoudig wisselen. Zo geef je het interieur in een handomdraai een andere look. En hoe mooi is het als dan ook de tv weer helemaal opgaat in de art wall? Uniek aan The Frame is dat er ineens een prachtig kunstwerk in de woonkamer hangt als de tv uitstaat. Er is keuze uit meer dan 1500 geweldige kunstwerken uit de wereldwijde collecties in de Art Store. En: zodra de televisie aanstaat, geniet je van vlijmscherpe qled-beeldkwaliteit.

Gezocht: lege muur voor een televisie - Samsung The Frame

Creëer jouw eigen Wall of Frame

Ook zo’n unieke art wall waar de tv helemaal in opgaat? Om te kijken welke stijl het best bij jouw interieur past, maak je online heel eenvoudig je eigen Wall of Frame van Samsung. Kijk op de speciale vtwonen omgeving op samsung.com/nl óf bekijk de collectie in onze eigen shop.

nog meer: Samenwerking