WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3 goede redenen voor een haard in huis

Denk je aan warmte en sfeer in huis, dan denk je aan een haard. Met een knisperend vuur waar je je ogen niet van af kunt houden en het behaaglijke gevoel van ‘vandaag blijf ik lekker binnen’. Drie goede redenen voor een haard in huis. (in samenwerking met Kalfire)

Je creëert er de perfecte zithoek mee

Een haard is meer dan een warmtebron. Hij is het stralend middelpunt van de woonkamer. Haardvuur geeft ontspanning en gezelligheid, waar je als vanzelf naartoe getrokken wordt. Dat geldt ook voor de bank, luie stoel, zitzak en poef. Iedereen wil bij de haard zitten en van het zicht op de vlammen genieten. Met een boek, een potje thee of glas wijn, of gewoon met elkaar.

Je ziet het vuur op z’n mooist

Wil je een vrij zicht hebben op het vlammenspel zonder bang te hoeven zijn voor overschietende vonkjes, dan is een gesloten haard ideaal. De nieuwe designhaard van Kalfire heeft aan drie zijden een glazen wand, zodat je het vuur kunt ervaren vanuit elke hoek van de kamer.

Minder hout, meer vuur

De Kalfire W53/50R behoort tot de milieuvriendelijkste haarden ter wereld. Hij is helemaal luchtdicht en voorzien van een slimme luchtregelschuif. Hiermee houd je maximale controle over het vuur. Hierdoor geeft hij meer rendement dan een open haard. Met minder hout kun je meer vuur maken.

Ga je voor een hout- of gashaard?

Zowel de hout- als gashaarden van Kalfire hebben een hoog rendement en laten zich eenvoudig bedienen. Verschillen zijn er ook. Wie fan is van een authentiek knisperend haardvuur zal eerder kiezen voor een houthaard. Ga je voor sfeer én gemak, dan is een gashaard ideaal. Deze bedien je vanuit je luie stoel met de afstandsbediening of handige app.

Een haard die past in jouw interieur

Bij Kalfire kun je kiezen uit bijna vijftig hoogwaardige gas- en houthaarden met verschillende opties. Wat jouw woonstijl ook is, voor elk interieur heeft Kalfire een passende designhaard.

Bron: in samenwerking met Kalfire

nog meer: Wooninspiratie