WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste planten- en bloemenabonnementen op een rij

Wil je altijd een verse bos bloemen op tafel, maar geen tijd om deze te kopen? Dan biedt een abonnement op planten of bloemen uitkomst. De leukste hebben we hier voor je verzameld: van een abonnement op plukboeketten tot kunstbloemen, kamerplanten en zelfs stekjes. 

vtwonen 55 jaar! Feest
Bloemenloper (edenique.nl). Tafelkleed gemaakt van kaasdoek (boerenbonthal.nl). Stoelen van Verpan (dezaakdesign.nl). Ovale tafel, op maat gemaakt, 220x110x76 cm (com-anders.nl). Waterglazen, goudkleurig bestek, dinerborden, mintgroene borden (vtwonen.nl). Servetten, roze wijnglazen met goudkleurige rand (nordal.eu).

Sfeer en kleur 

Met planten en bloemen breng je sfeer en kleur in huis. Misschien heb je niet altijd tijd om naar een bloemist of naar een tuincentrum te gaan. Dan biedt een abonnement op planten of bloemen een uitkomst. De bloemenabonnementen van Bloomon ken je ongetwijfeld, maar hieronder vind je er meer die het overwegen waard zijn.

Voor verse bloemen: Daily Flowers   

Bij Daily Flowers vinden ze het belangrijk dat de bloemen een hoge kwaliteit hebben, zodat je zo lang mogelijk van een boeket geniet. Handig: je kunt bij Daily Flowers kiezen voor een vaas-boeketcombinatie. Bij het brengen van de nieuwe vaas, nemen zij de oude mee. Je hoeft de oude vaas niet eens schoon te maken. Makkelijker kan bijna niet.

Voor plukboeketten: Flowers by Tess   

Houd je van plukboeketten? Dan kun je een abonnement nemen bij bloemist Tessa van Flowers by Tess. Tessa maakt vooral plukboeketten met bloemen van het seizoen. Je kunt een boeket elke week of om de week laten bezorgen.   

Voor kunstbloemen: Reflower   

Mooi én duurzaam: dat zijn de kunstbloemen van Reflower die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ze worden door eigenaresse Ellyne ook wel ‘blijvende bloemen’ genoemd. Een abonnement kost 20 euro per maand. Je kunt ook eerst een proefabonnement afsluiten voor 15 euro voor drie weken.   

Stylist Frans koos voor zijn make-over bij Martijn en Marjolein in Vianen ook voor de kunstbloemen van Reflower. ‘Kunstbloemen zijn heel duur. Bovendien is het saai als je altijd dezelfde kunstbloemen op tafel hebt staan. Reflower is een duurzaam alternatief voor verse bloemen en met een abonnement kun je steeds afwisselen’, vertelt Frans.   

eethoek stoelen tafel

LEES OOK  
Stylen met bloemen: dit kun je allemaal met bloemen doen 

Voor planten: Flora Boutiq  

Wil je meer groen in huis? Neem een abonnement bij Flora Boutiq. Samen met kwekers selecteren zij iedere maand, twee maanden of elk kwartaal een unieke en verrassende plant voor je. De stylisten houden rekening met de al verzonden planten en zoeken ook naar de juiste plant voor het juiste moment. Zo ontvang je de ene keer een lang bloeiende plant en de andere keer een plant met een kortere bloeiperiode.  

Voor stekjes: Het Stekjesabonnement en Stekjes &zo 

Een abonnement op stekjes, hoe leuk is dat? Met Het Stekjesabonnement ontvang je elke maand een stekje in de brievenbus. Je kunt de stekjes meteen in de aarde zetten, ze zijn al geworteld. Een stekjesabonnement voor drie maand is vanaf € 24,50, voor een half jaar stekjes betaal je € 47,50.

Ook Stekjes &zo biedt een abonnement voor stekjes aan. Voor 20 euro per maand ontvang je elke maand vijf verschillende stekjes op de deurmat. Kies je liever zelf plantjes in plaats van dat anderen dat voor je doen? Dat kan ook!

Meer inspiratie

Meer lezen over planten en bloemen? Hier lees je meer over de floral trend: van bloemenprints tot vazen. Zó zorg je ervoor dat tulpen langer rechtop blijven staan. En in deze video vertelt stylist Marianne je alles over groen in huis.

nog meer: Wooninspiratie