WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Op de chaise longue kan iedereen ontspannen

Een chaise longue is het ideale relaxmeubel. Met een vrouwelijke uitstraling, en oh zo mooi! Voor wie ultiem wilt ontspannen is dit hét meubel.

Nude-kleurige chaise longue

Mooi, deze nude-kleurige chaise longue op de foto. Een gouden regel om koper toe te passen in een vrouwelijk interieur vol nudes: overdaad schaadt, wees dus zuinig met koper. Subtiel gedoseerd komt koper bovendien het beste tot zijn recht. Zoals deze koperen bijzettafel naast een nude-kleurige chaise longue. De romantische sfeer in deze woonkamer wordt versterkt door het schilderij.

Extra lang

Zet eens twee chaise longues met de voeteneinden tegen elkaar, zodat je met z’n tweeën gezellig tegenover elkaar kunt zitten. Schuif het geheel tegen de muur en je hebt in één klap een ruime vijfzitter!

Kussens!

Kussens heb je nooit genoeg, vooral niet op dit ultieme relaxmeubel. Zo kun je lekker wegzakken voor de buis! Kies kussens die passsen bij de kleur van je chaise longue en de rest van de kamer.

Los of vast

Tegenwoordig zijn er heel veel hoekbanken die een chaise longue eraan hebben zitten. Maar los is hij eigenlijk nog mooier. Je kunt een chaise longue bijna overal kwijt. Maar heb je veel ruimte? Stel je dan eens voor: een grote ruimte waarin alles kan wat met ontspanning te maken heeft. Lezen, televisie kijken, praten, muziek luisteren, slapen en niet te vergeten eindeloos badderen, daar mag de chaise longue niet ontbreken.

Zelf maken

Een andere optie om te relaxen is een daybed. Op onze website vind je een zelfmaakplan om zelf een daybed voor buiten te maken. Omdat de rugleuning omhoog kan, is het net een chaise longue. Naar het zelfmaakplan.

Een chaise longue kopen? Kijk dan eens bij vtwonen.

Bron: vtwonen april 2012 | Fotografie Anne de Leeuw | Styling Marianne Luning

nog meer: Wooninspiratie