Win het boek 'Sfeervol wonen op het ritme van de natuur'

Styliste Marie Masureel bracht onlangs haar boek ‘Sfeervol wonen op het ritme van de natuur’ uit. Wij mogen hier 10 exemplaren van weggeven. Waag snel je kans!

Zes interieurstijlen

Je interieur aanpassen op het ritme van de seizoenen, daar draait het om in het boek ‘Sfeervol wonen op het ritme van de natuur’ van Marie Masureel. Zes verschillende stijlen komen aan bod, van het nordicgevoel in het prille voorjaar over de boho Ibiza-stijl in de zomermaanden tot de ingetogen wabi-sabi-accenten in het najaar. Het boek is te koop via Uitgeverij Lannoo voor 32,50 euro, maar je kunt nu ook 1 van de 10 exemplaren winnen door de vragen hieronder correct te beantwoorden.

Doe nu mee!

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

Shoppen in de stijl van

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Rita Bonte op 25 januari 2019 om 16:15

Hoe komt het dat mijn postcode niet wordt aangenomen ?
Ik wil meedoen met de wedstrijd om het boek te winnen maar het lukt niet !
Met vriendelijke groeten.
Rita Bonte

>

bert op 30 januari 2019 om 08:57

Dag Rita, het e-mailadres dat wij achter de schermen te zien krijgen, is een Belgisch e-mailadres, maar je hebt proberen deelnemen aan de wedstrijd op het Nederlandse gedeelte van de website. Omdat postcodes in Nederland op een andere manier zijn samengesteld dan in België, kan dat foutmeldingen geven in het systeem. Kan je het nog eens opnieuw proberen via de Belgische site. Dat is exact dezelfde url als deze pagina, maar dan beginnend met vtwonen.be in plaats van .nl

Shop suggesties

Inspiratie suggesties