Van oude boerderij tot pareltje

Tijdens de open dag in de te koop staande boerderij kwamen wel dertig mensen een kijkje nemen. Ze klopten op muren, prikten in kozijnen, op zoek naar gebreken. Sandra ging in de woonkamer zitten, keek genietend rond en dacht alleen maar: hier wil ik wonen. En wij, wij willen hier ook wel wonen!

waar: Nunhem
bewoner(s): Sandra en Harald
soort huis: boerderij
trefwoorden: hout, landelijk, keuken, badkamer, slaapkamer-binnenkijken

Twee rechterhanden

De boerderij in het Limburgse Nunhem had jaren dienstgedaan als tweede woning. De basis van het huis was in de jaren tachtig door de vorige eigenaren goed aangepakt. De nieuwe bewoners moesten wel door de vergane glorie heenkijken om de charme van hun toekomstige woning voor ogen te krijgen. Gelukkig houden Sandra en Harald van aanpakken en heeft Harald twee rechterhanden. “Wat ik bedenk, voert Harald uit. We hebben de hele verbouwing zelf gedaan.”

Authentieke materialen

Inmiddels woont het gezin in de voormalige koeienstal, waar een fijne eetkamer en knusse zithoek is gemaakt. Hun voormalige woonkamer is nu volledig winkel. En ze bouwen in de tuin een schitterende boerenschuur, opgetrokken uit authentieke materialen, waarin de winkel zal worden gehuisvest. Sandra en Harald hebben van de oude boerderij een echt pareltje gemaakt, waar ze zich volledig thuis voelen.

Shop in hun stijl

Van oude boerderij tot pareltje_shopping
Bron: Wonen Landelijke Stijl oktober/november 2015 | Fotografie: Anneke Gambon | Tekst: Wilma Tjalsma

Vorige artikel Volgende artikel

Laat zien hoe jij woont

Upload jouw foto's

Heb jij een mooi ingericht huis en wil je dit laten zien? Upload dan je eigen foto's en
maak zelf een binnenkijker. Binnengluren bij anderen mag natuurlijk ook.

Gerelateerde artikelen

Shoppen in de stijl van

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties